aSoda Trio

Un jove grup de música al carrer distreu l’agost als sabadellencs

  • El grup aSoda Trio toca a la plaça Doctor Robert i és una de les poques distraccions que es pot trobar als carrers.

  • La mateixa formació ha auto-enregistrat el seu primer treball anomenat enEstudi.

Els tres joves components de aSoda Trio, amenitzen amb versions de Jazz i Bossanova, els capvespres dels sabadellencs durant els caps de setmana, en un dels laterals peatonals de la Plaça del Doctor Robert.

L’Albert Clapés (trompeta), en David Clapés (guitarra) i en Joan García (bateria) són els tres joves components del grup aSoda Trio, que compten amb 21, 22 i 23 anys d’edat respectivament. Els membres de la formació tenen relació amb la ciutat. Un d’ells és sabadellenc i els dos germans residien fins fa pocs mesos a la ciutat. El tres són estudiants de música al Conservatori i van decidir deixar de tocar i assajar a casa per sortir a tocar a l’aire lliure i amb públic.

Ens motiva més tocar davant de la gent, si ens equivoquem en algun acord tampoc passa res, de vegades improvisem algun tema que no hem assajat mai. Estem contents per la gran acceptació que tenim entre  el públic”, comenta a iSabadell, Joan García, bateria del grup.

Des del mes de novembre, aquests tres joves agafen un carretó amb els seus instruments i es planten al carrer per a interpretar les seves versions de Jazz i Bossanova al centre de Sabadell davant d’un nombrós públic de totes les edats que els segueix i escolta atentament. De moment no han tingut cap problema amb la policia, pel fet d’ocupar la via pública, tot i que els han aconsellat de tocar només els caps de setmana.

aSoda Trio
Un moment de l'actuació de aSoda Trio. Foto: David B.

L’entrevista amb iSabadell es va haver d’interrompre durant un instant, ja que una noia els comprà el seu disc titulat enEstudi, i demanà als tres components de la formació que li dediquessin el seu treball. Els tres joves membres del grup no s’ho podien creure; era el primer disc que signaven.

Música per combatre la calor

En aquest mes d’agost, el lateral de la plaça del Doctor Robert, és parada obligatòria per a tots aquells que vulguin refer-se de la calor al Centre de la ciutat escoltant bona música, ja que a més, és la única distracció gratuïta que podem trobar als carrers de Sabadell durant aquests calorosos dies. La qualitat sonora i frescor en els seus temes musicals aconsegueix fer baixar la temperatura de tot aquell que els escolta, si més no, oblidar-la per a uns instants.

Tots aquells que vulgueu gaudir de la música fresca i en directe d’aquest jove grup, només cal que us acosteu els caps de setmana a la plaça Doctor Robert, o bé a la actuació que realitzaran el proper divendres 24 d’agost a la Festa Major de Vacarisses; les vostres oïdes no restaran indiferents.

Foto portada: David B.

Comments are closed.