Festa Club Súper 3 a Sabadell

El Club Súper 3 porta la bogeria a la Creu Alta

  • La Festa del club infantil atrau 6.000 persones al migdia.

  • Alguns assistents s’han queixat de poc espai i mala acústica.

“Ha vingut tothom”. És el primer que ha dit en Roc, el popular personatge de la família Súper3, quan ha sortit a l’escenari i ha vist tots els nens i pares que s’han aplegat a la plaça de la Creu Alta i bona part del carrer Pi i Margall. No s’equivocava gaire. Unes 6.000 persones, segons dades de l’Ajuntament de Sabadell, han cantat i ballat amb el nou espectacle musical i d’animació Superaventura del SP3.

L’actuació ha començat amb un esquetx en què els nens de Sabadell han ajudat en Roc a aprendre’s els passos de la coreografia de la cançó M’agrada fer esport. L’objetiu per a aquest aspirant a cantant de rock era aconseguir una cita amb la Pati Pla, la neboda del senyor Pla, que també l’ha acompanyat a Sabadell i ha enlluernat els més petits. “Tots els súpers saben ballar-la i els pares també”, ha afegit sorprès en  Roc.

Club Súper 3 a Sabadell
Els personatges del Club Súper 3, el Roc i la Pati, a Sabadell. Foto: David B.

I és que, a més dels molts nens que han seguit a coll els passos de ball, els pares i mares també s’han mogut al ritme de la música amb la mateixa passió que els seus fills. Gràcies als nens i pares sabadellencs, en Roc aconsegueix aprendre’s la coreografia i el premi de tenir una cita amb la Pati Pla. Malgrat l’esforç, la neboda del senyor Pla li adverteix que la cita serà un “triatló” amb una excursió en bicicleta, caminar molts quilòmetres i travessar un llac.

Uh! Oh! No tinc por i altres èxists

Després d’aquesta introducció ha arribat el moment del grup SP3 que ha repassat les cançons més conegudes del Club Súper3 que van fer saltar, ballar i divertir-se els milers de persones que hi ha hagut als voltants de la plaça de la Creu Alta. Des de Uh! Oh! No tinc por fins a Superaventura passant per Tots som súpers o Superesmorza. Amb el públic entregat des del principi, tot i la xafugor i l’espai reduït,  els SP3 han fet, fins i tot, un concurs on els nens de Sabadell han demostrat que són els millors súpers  i han identificat sense problemes els personatges més coneguts de les sèries com Doremon, en Tom i Jerry, els Barrufets, o l’inevitable Mic. Per acabar, un mix musical recordant totes les cançons i una explosió de confeti ha posat la cirereta a un acte multitudinari.

L’art de fer viseres i les eco-joguines

La jornada de les activitats infantils, però, ha començat a dos quarts d’onze al Vapor Badia. Al voltant de la biblioteca s’han organitzat dos tallers, que han tingut des de bon inici molt èxit. En el taller de viseres, la companyia De tots colors, ensenya a crear viseres personalitzades en que cada nen pot fer-les i pintar-les al seu gust. La responsable de De tots colors, Juani Guirao, ha destacat que es tracta d’una activitat “familiar” pensada també per als més petits de 2 anys que “poden participar amb l’ajuda dels pares”. En el taller, se’ls ha donat una plantilla que els nens han de pintar i retallar per convertir-la en una visera.

Taller Eco-juga SMATSA Sabadell
El taller Eco-juga de SMATSA, a la Vapor Badia.

 

Al costat, un altre taller organitzat per SMATSA que ha aplegat molts pares amb els més menuts va ser el d’Eco-juga. Un espai que permet comprovar com es poden crear jocs divertits reciclant material domèstic com llaunes, taps de suro o de plàstic, tubs o capses.  Així per exemple, apilant quatre llaunes d’olives, tomàquet fregit i d’altres conserves, podem tenir una bona torre per llançar-hi unes anelles. Les llaunes de tonyina unides per taps de suro poden servir per jugar al tres en ratlla o els tubs de plàstic de colors poden distreure bebés. Els més interessats per aquests jocs han estat els nens que s’ho han passat d’allò més bé.

Foto portada: M.A.Luque.

One Comment