Foto portada: el Vaparir Tour 2012, que es va fer a la plaça de la Creu Alta. Autor: David B.

El ‘Vaparir Tour’ atrau 10.000 joves a una festassa

  • Un entregat públic més adolescent que jove gaudeix una nit memorable.

  • L’ajuntament de Sabadell assegura que 10.000 persones han assistit al concert de la plaça de la Creu Alta.

Ha estat una de les principals cites d’aquesta Festa Major, si més no al mateix nivell que el concert que aquesta nit protagonitzaran al mateix espai però amb un to molt diferent els Antònia Font. El Vaparir Tour ha atret unes 10.000 persones.

Tot i que a primera hora d’aquest matí, l’emissora de música assegurava des de Twitter que més de 14.000 persones s’havien apropat a la Creu Alta, l’ajuntament de Sabadell ha deixat la xifra en uns 10.000 assistents. En qualsevol cas, alguns milers d’assistents més dels que al migdia han omplert a vessar (i no sense queixes) la plaça per l’activitat infantil del Club Súper 3.

L’espectacle va començar amb un retard moderat, després del concert dels sabadellencs Mind the Step. Però ja des de bon començament, els DJ de la popular emissora de música van posar tota la carn en la graella fent saltar, ballar i cantar la majoria del públic assistents. En aquest cas, participants molts joves la majoria, per sota de la vintena, que corejaven les cançons com si estiguessin davant els artistes. Han estat a Sabadell Andreu Presas, Carles Pérez i Roger Carandell, que després de l’actuació han visitat la Zona Hermètica per acabar la Festa.

El Vaparir Tour s’ha allargat més de 3 hores, i ha deixat en un calaix les antigues Outdoor Maxima Festival a l’amfiteatre de l’emissora Maxima FM. En aquest cas, el canvi d’escenari ha significat també un canvi de públic, molt més adolescent. I en certa manera també un canvi sociològic.

Vas estar al Vaparir Tour aquest dissabte a la nit? Ho vau passar bé? Què us ha agradat més, aquesta iniciativa o l’antiga Festa Maxima FM? Esperem les vostres opinions als comentaris o les xarxes socials.

3 Comments