301012 Campeones

El creador de la sèrie ‘Oliver i Benji’ pintarà a La Nova Creu Alta

  • El japonèsYoichi Takahashi visitarà Sabadell el divendres 9 de novembre.

  • Pintarà dos panells de 9,6 i 4,8 metres quadrats a l’estadi arlequinat.

Dibuixant de tota una sèrie mítica per a diverses generacions com va ser ‘Campeones’ (o més coneguda com a Oliver i Benji) el japonès Yoichi Takahashi estarà properament a Sabadell. Com a conseqüència del nou lligam entre el Centre d’Esports Sabadell i el Japò, pintarà dos panells a l’estadi de la Nova Creu Alta.

Oliver Atom, Benji Price, Mark Lenders, els bessons Derrick, Bruce Harper, Julian Ross, Tom Beiker… són noms mítics del futbol que mai han passat de la petita pantalla però que han marcat diverses generacions d’infants i adolescents. La sèrie Campeones va fer època a finals dels vuitanta i inicis dels noranta a les llars catalanes i espanyoles durant els vespres. Els seus eterns partits de futbol, glòries i penes esportives van captivar milions de persones que van veure com el que va començar com una història d’un equip d’aficionats sense gaire nivell acabava amb el Japò aixecant el Mundial de futbol.

Tot producte de la ploma de Yoichi Takahashi, un dibuixant japonès. Takahashi estarà properament a Sabadell. Pintarà dos panells a la Nova Creu Alta. Un, el més gran, de 4 metres per 2,4. I un segon de 2,4 per 2 metres. Segons informa el Centre d’Esports Sabadell, és la primera vegada en el món que el creador d’Oliver i Benji pinta un estadi de futbol amb els seus personatges.

Visita al Centre d’Esports

Abans de posar-se mans a l’obra, Takahashi visitarà les instal·lacions del club arlequinat i coneixerà la seva història i singularitat.

Segons avança el club, el dibuixant farà uns panells amb els personatges més reconeguts de la sèrie. No hi faltarà Oliver Atom, Benji Price, Mark Lenders i altres, però en mig hi haurà un nou personatge, fet per a l’ocasió i especialment per al Centre d’Esports Sabadell. Anirà vestit amb l’arlequinada. El personatge no té encara nom i el club farà en breu una consulta per decidir quin nom volen posar-li els socis.

La via japonesa del C.E.Sabadell

La visita del dibuixant japonès està estretament lligada al nou accionista majoritari del Centre d’Esports. Aquest estiu, a causa de l’ampliació de capital, una empresa de màrqueting esportiu va convertir-se en la principal accionista del Sabadell. Entre els seus objectius, cap que sigui poc ambiciòs. Per un costat, retornar el club a la Primera Divisió espanyola. Per altra banda, fer del Sabadell el tercer club espanyol del Japò després dels dos gegants: el Futbol Club Barcelona i el Real Madrid.

Comments are closed.