Voluntaris al Caprabo de la Rambla. Foto. David B.

Èxit de la campanya ‘Omplim el Rebost’: 30 tones d’aliments

  • La ciutadania desborda les previsions inicials i es recullen 30.000 quilos.

  • La presidenta del Rebost es mostra molt satisfeta pels resultats.”No m’ho esperava”, diu.

Missió complerta. Si els responsables del Rebost Solidari de Sabadell asseguraven fa uns dies que volien recollir 20 tones d’aliments en la campanya ‘Omplim el Rebost’ però amb la boca petita deien que cada cop és més difícil, els resultats han mostrat una col·laboració cada cop més gran. La ciutadania ha donat un total de 30 tones d’aliments.

Malgrat la previsió d’un temps molt dolent, amb pluja i fred, que havia de complicar molt les coses, al final el temps no ha estat tan negatiu i els resultats han estat molt bons. 200 voluntaris han col·laborat en la recollida d’aliments, en més de 25 punts de tota la ciutat. Finalment, amb la campanya ‘Omplim el Rebost‘ s’ha recollit un 50 per cent més del previst. Fins a 30 tones d’aliments.

La veritat és que no m’ho esperava perquè divendres va fer molt mal dia i no va anar massa bé. Però la ciutadania ha respost de forma fabulosa i la tasca dels voluntaris no té nom; ningú ha aixecat la taula i han aguantat el xàfec mentre plovia”, diu Pepi Rodríguez, presidenta del Rebost Solidari de Sabadell, “estem molt contents i agraïts”, assegura.

Per la seva part, la regidora de Serveis Socials, Marta Farrès, assegura que “el Rebost cada cop és més conegut entre la població”. Farrés ha dit que la ciutadania s’ha implicat i ha agraït especialment la tasca que han fet els voluntaris en els punts de recollida. Entre els productes que s’han recollit hi ha oli, arròs, galetes, llegums secs o macarrons. A dia d’avui, ja estan distribuits entre les entitats d’assistència social de la ciutat.

8.000 persones mengen del Rebost

Segons dades facilitades pel propi Rebost a iSabadell, actualment l’alimentació de 2.000 famílies, unes 8.000 persones, depèn en bona part ara mateix d’aquesta entitat creada en els primers moments de la crisi econòmica i que distribueix menjar a través d’una vintena d’entitats com Càritas, les esglésies evangèliques, Actua Vallès o altres.

Comments are closed.