Ayuso i Bustos, presentant l'Oficina de Control de Qualitat. Foto: Aj. SBD.

L’ajuntament crea una oficina interna de control de qualitat

  • El responsable serà el portaveu del govern, Josep Ayuso.

  • Segons el govern, l’oficina no comporta cap despesa extra.

El govern local ha anunciat aquest divendres que ha posat en marxa una Oficina de Control de Qualitat municipal. Segons asseguren, ajudarà a resoldre les incidències que puguin sortir en qualsevol expedient en què intervingui el consistori. L’oficina s’ubicarà als baixos de l’edifici consistorial i l’actual portaveu del govern, Josep Ayuso, en serà el responsable polític.

Segons el consistori, del que es tracta és de facilitar la resolució d’expedients i d’agilitzar-los per “oferir una atenció cada cop millor a la ciutadania”. La posada en marxa d’aquest nou ens no comportarà cap despesa nova ni cap reorganitació, segons el govern local. En l’actual conjuntura, tindrà especial cura dels expedients relacionats amb l’activitat econòmica.

L’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, ha destacat:

Donem un pas més per donar resposta immediata a qualsevol incidència que un ciutadà tingui en la seva relació amb l’Ajuntament”. L’alcalde ha explicat que “es tracta d’un sistema d’autocontrol del nivell de qualitat de la gestió de l’Ajuntament. Som nosaltres els nostres examinadors per poder donar encara un millor servei”, ha dit.

Emprenedors, restauradors o comerciants són alguns dels sectors que poden usar aquesta oficina. Entre les gestions es poden incloure les llicències, inspeccions i altres. Els ciutadans també s’hi poden adreçar per saber en quin punt de tramitació estan les seves gestions.

Foto portada: Ayuso i Bustos, presentant l’Oficina de Control de Qualitat. Autor: J.Peláez /Aj.Sabadell.

Comments are closed.