La PAH, en el BBVA de Sabadell

Protesta col·lectiva de la PAH Sabadell davant el BBVA

  • Els membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca demanen la dació de nou casos.

  • L’entitat bancària té oberts nou processos d’execució hipotecària a la ciutat.

Després d’una mobilització semblant a Unnim, que va acabar amb un bon resultat, una quarantena de persones vinculades a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Sabadell ha irromput aquest dilluns al BBVA del carrer d’Alfons XIII per demanar la dació en pagament als nou casos de desnonament que l’entitat té oberts a la ciutat.

Els membres de la PAH han entrat a l’oficina i s’hi han estat mentre els responsables de la sucursal es reunien amb una delegació. A diferència d’altres ocasions, la calma ha prevalgut en tot moment per les dues parts. Un grup de voluntaris ha plantat una taula per recollir signatures per a la Iniciativa Legislativa Popular que demana la dació en pagament. A dins, la reunió ha prosseguit amb normalitat.

El BBVA tramita nou desnonaments a Sabadell

Segons ha explicat la portaveu de la PAH Sabadell, Emma, l’entitat bancària té oberts nou processos de desnonaments a Sabadell. L’objectiu de la mobilització ha estat que el banc, com a mínim, es comprometés a estudiar els casos un per un i a fer-ho amb diligència. I és que hi ha expedients dels que no es té cap informació des de la primavera.

Els membres de la PAH, al BBVA del Centre. Fotos: J.d.A
Els membres de la PAH, al BBVA del Centre. Fotos: J.d.A

Finalment, el representants de l’entitat s’ha compromès a estudiar els casos de forma individual i a donar resposta de forma ràpida, en unes dues setmanes. La PAH s’ha mostrat satisfeta, malgrat que, a diferència del que han dit alguns voluntaris, no s’ha concedit cap dació en pagament.

Protesta davant Bancaja

D’altra banda, un cop acabada la reunió, la Plataforma ha acompanyat una dona en procés de desnonament en la seva reunió amb Bancaja. La família, resident a Can Puiggener, té quatre fills i es troben en situació d’atur des de fa molt temps.

Comments are closed.