EUiA aporta a Anticorrupció més documentació sobre el cas Mercuri

  • La formació d’esquerres va rebre papers procedents d’una font confidencial el passat dilluns.

  • Martínez creu que té prou “solidesa” per contradir algunes declaracions.

Els regidors d’Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell han presentat davant el fiscal Anticorrupció nous documents sobre el cas Mercuri. Segons assegura la seva portaveu, Marisol Martínez, els van rebre d’una font anònima fa un parell de dies.

Els dos regidors, Marisol Martínez i Juan Mena, han estat acompanyats pel coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, en una mostra de suport. Els tres han presentat documents que han rebut en els últims dies. Han presentat la documentació al fiscal Anticorrupció, Fernando Bermejo. Segons Martínez, la documentació que han rebut, de la que no consta el contingut, té prou “solidesa” per ser constitutiva de prova del cas.

Bermejo s’ha compromès a transmetre-la al titular del jutjat d’instrucció 1 de Sabadell, el titular del qual és el jutge Ramón González Garcia. Martínez assegura que el contingut dels documents “podria contradir algunes declaracions dels darrers dies”.

Nuet recomana que retirin el premi a la transparència

D’altra banda, la setmana vinent EUiA presentarà una proposta a Sabadell per perseguir la corrupció política. Per la seva part, el coordinador general d’Esquerra Unida, Joan Josep Nuet, ha demanat a l’ONG Transparència Internacional que retiri el guardó que va entregar a l’ajuntament de Sabadell donada la situació que viu el consistori pel cas Mercuri. Demanen un acord nacional anticorrupció i per la transparència.

Foto portada: Nuet i Martínez, a les portes de la Ciutat de la Justícia de Barcelona. Autor: EUiA.

Comments are closed.