L’encesa de les llums de Nadal inicia la campanya comercial

  • Els castellers de Sabadell han engegat la il·luminació de Nadal.

  • El president dels comerciants de Sol i Padrís espera que sigui una bona campanya.

Com marca la tradició, aquest divendres a la tarda s’ha realitzat l’encesa de l’enllumenat de Nadal, donant així el tret de sortida a la campanya comercial nadalenca.

Aquest any, la tradicional encesa de la il·luminació de Nadal, s’ha realitzat des del carrer Sol i Padrís, just al davant del centre cívic.

Abans de l’encesa dels llums, Ramon Fernández, president de l’Associació de Comerciants Sol i Padrís Sant Oleguer, ha afirmat que ‘”spero que la campanya nadalenca sigui satisfactoria per als botiguers i comerços de la ciutat”.

El pilar dels Castellers, amb les llums de Nadal al fons. Autor: David B.

Després dels breus parlaments, els més petits de la colla dels Castellers de Sabadell han ajudat el regidor de Comerç, Carles Bosch, a encendre l’enllumenat nadalenc. Un cop encesos els llums, els castellers han fet un pilar per celebrar la tradicional encesa.

60 carrers i més de 400 punts arcades

Segons informa l’ajuntament de Sabadell, els responsables de la il·luminació nadalenca són les asssociacions de comerciants. En tota la ciutat hi ha més de 400 arcades de llum i un total de 60 carrers engalanats.

Els carrers estaran il·lumints fins el dia de Reis, entre les 18 hores i les 23 hores. Les associacions de comerciants han optat per luminàries LED.

Altres activitats: fira de Santa Llúcia i d’artesans

D’altra banda, la fira de Santa Llúcia s’inaugura aquest dissabte, ubicada al Passeig de la Plaça Major. Hi romandrà fins el 23 de desembre de les 10 a les 14 hores i de 17 fins a 21 hores.

Entre el 15 de desembre i el 5 de gener s’instal·larà la Fira d’Artesans de Sabadell a la plaça del Doctor Robert.

Foto portada: El regidor Carles Bosch i els Castellers de Sabadell, encenent les llums de nadal. Autor: David B.

Comments are closed.