La desfilada de moda de l’Escola Illa es centra en el segle passat

  • L’Escola Illa presenta 8 projectes finals dels alumnes d’Estilisme d’Indumentària.

  • Els projectes estan inspirats en l’alta costura a Barcelona de meitat del segle XX.

L’Escola Illa ha realitzat a l’Estruch l’anual desfilada Moda-Illa presentant els projectes amb els que els alumnes obtindran el títol en Tècnic Superior d’Estilisme d’Indumentària.

Els treballs que s’han presentat en aquesta edició de la desfilada estan inspirats en un període fructífer i interessant de l’alta costura a Barcelona durant la segona meitat del segle XX. Els dissenys han estat treballats a partir del fons de la Col·lecció d’Alta Costura Antoni de Montpalau i s’han inspirat en models dels dissenyadors Pedro Rodríguez i Robert Dalmau, creant vuit diferents i originals visions d’aquests dos dissenyadors.

Les vuit propostes que s’han pogut contemplar en aquesta mostra, van des d’indumentària per dansa i teatre, vestits nupcials, passant pel prêt-à-porter i vestits de nit.


Podeu veure l’àlbum ‘Desfilada Escola Illa 2013 ‘ a Flickr.

En la primera part de la desfilada, s’ha mostrat el treball de disseny dels alumnes de primer curs d’Estilisme d’Indumentària de l’Escola Illa, que han treballat amb el disseny de vestuari dels personatges de Peter Pan i Campaneta i l’estilisme dels “nens perduts” de l’obra La increïble història de Peter Pan que s’estrenarà el proper dissabte.

Novetats en aquesta edició

En aquesta ocasió, l’empresa de moda Venca, ha preseleccionat 8 projectes finals dels alumnes. D’aquests 8 projectes els clients d’aquesta firma de moda han escollit 3 dissenys a través dels seus vots. D’aquests tres, se n’ha escollit un que serà promocionat per Venca als seus catàlegs.

Foto portada: Un moment de la desfilada. Autor: David B.

Comments are closed.