Manel

Els Manel, concert estrella de la tardor sabadellenca

  • La promotora UiU demostra la seva ambició amb la programació del grup estrella del pop català.

  • Serà el divendres 8 de novembre a les 21.30h al Teatre La Faràndula i les entrades estan a la venda des d’avui.

Després de l’èxit aconseguit amb Els Amics de les Arts el novembre passat en aquest mateix escenari, UiU tornen a trepitjar fort i per aquesta tardor porten l’altre gran grup del panorama musical català, el quartet barceloní Manel, que presenten el seu tercer disc “Atletes, baixin de l’escenari”.

Recordem que Manel foren el cap de cartell de l’Embassa’t 2011 (llavors presentaven el seu anterior disc, Deu milles per veure una bona armadura) i aconseguiren un ple històric al Festival, exhaurint localitats en un dels concerts més multitudinaris que es recorden a la nostra ciutat  descomptant els concerts gratuïts a l’amfiteatre del Parc Catalunya per Festa Major.

Com va ser el cas del seu anterior disc, l’èxit de popularitat i vendes d’aquest álbum és digne de menció. L’evolució en l’estil (atrevint-se amb sons més contundents i deixant una mica de banda el mític ukelele), però sense renunciar a les arrels folk que els caracteritzen, vestint unes lletres que sempre expliquen històries que podríem imaginar-nos traspassades a la gran pantalla en format curtmetratge. Un cas paradigmàtic de la unió lletra-música que explica en bona part el seu èxit entre el públic. Un bon exemple és el primer single extret d’aquest disc, el tema Teresa Rampell. Les entrades estan a la venda per internet des d’aquest mateix dimarts.


Per la seva banda, la vida cultural sabadellenca continua nodrint-se de l’agenda de la promotora UiU ja que al marge de Manel porten dins el festival 30 Nits el conegut humorista Berto Romero el proper 5 de Juliol i uns altres clàssics de la música catalana, Els Pets, el 20 de setembre. Les entrades per aquests dos esdeveniments també estan a la venda a la mateixa web.

Foto portada: Portada de l’últim disc de Manel.

Comments are closed.