Homicidi a La Creu de Barberà

  • Un home xinès mata una dona que l’havia traspassat un bar a la Creu de Barberà.

  • La Policia Municipal deté el presumpte agressor però hi ha tensió a la zona, amb alta presència policial.

Crim aquest dijous a la tarda al barri de La Creu de Barberà de Sabadell. Un home, de nacionalitat xinesa, ha matat una dona de la mateixa nacionalitat al carrer de Can Viloca, situat entre la carretera de Barcelona i la Ronda de Santa Maria, a la zona sud de Sabadell.

Segons informa la periodista de la Cadena SER Anna Punsí a Twitter, l’home és el propietari d’un establiment a la zona i ha clavat diverses punyalades amb un ganivet per raons que es desconeixen. La SER assegura que els fets s’han produït arran d’una discussió que ha començat al bar però ha acabat a la via pública.

Segons ha pogut saber iSabadell, la dona havia traspassat el bar a l’actual propietari i la discussió ha estat causada per motius econòmics, havent-hi un deute al darrere. Víctima i presumpte agressor són de mitjana edat i l’home ha clavat diverses punyalades a la dona en un costat amb un ganivet de grans dimensions. Els fets han passat a les 18 hores. L’agressor ha estat detingut per la Policia Municipal sense oposar resistència, sent trobat un ganivet de tallar pernil al seu costat. La víctima ha estat traslladada a l’Hospital Parc Taulí en estat molt greu. Finalment ha mort.

Tensió al barri

Tot i que els fets han passat a les 18 hores, durant la nit hi ha hagut una alta presència policial a la zona. De fet, diverses fonts han assegurat que hi ha molta tensió perquè familiars de la víctima s’han intentat prendre la justícia per la seva mà.

NOTA POSTERIOR

Fonts policials asseguren a iSabadell que el dispositiu conjunt entre Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal ha hagut de detenir diverses persones per aquest fet, evitant mals majors. Els detinguts s’han traslladat a dependències policials.

Foto portada: Agents policials al lloc dels fets, aquest dijous a la nit. Autor: David B.

One Comment