Manel i Els Pets tocaran el mateix cap de setmana a Sabadell

  • Ja hi ha nova data pel concert dels Pets: serà diumenge 10 de novembre a les 18 hores.

  • Els de Contantí van suspendre el concert previst inicialment, i tocaran 48 hores després dels Manel.

Amb evident il·lusió i pocs dies després d’haver d’anunciar la cancel·lació del concert dels Pets a Sabadell, des de UiU Promotors asseguren que “aquell cap de setmana Sabadell semblarà una ciutat de debò”. I és que en un mateix cap de setmana tocarà el grup més influent del pop català actual i uns històrics: Els Pets.

Els Pets havien de tocar aquest mateix divendres, 20 de setembre, a La Faràndula. Però fa uns dies van haver d’anunciar l’ajornament de part de la gira per problemes de salut del vocalista i alma màter dels de Constantí, Lluís Gavaldà.

Pocs dies després la cita amb el públic sabadellenc ja té data. Serà el diumenge 10 de novembre a les 18 hores, una hora més teatral que musical però que permetrà un cap de setmana amb molta música a la ciutat.

Segons assegura Pere Urpí, de UiU Promotors, els qui van comprar l’entrada podran assistir al concert de forma automàtica. Qui les va comprar a través d’internet i no pugui o vulgui assistir a la nova data, ho haurà de comunicar al consistori i rebrà una transferència al seu compte. Si van comprar les entrades a taquilla, se’ls tornaran de la mateixa manera: en persona.

48 abans: Manel amb gairebé tot venut ja

Si Els Pets tocaran diumenge a mitja tarda, divendres al vespre ho hauran fet els Manel, la banda barcelonina que lidera des de fa uns anys l’escena musical catalana i va visitar Sabadell a l’Embassa’t 2011 per últim cop. Ho faran també a La Faràndula. En aquest sentit, a falta de poc menys de dos mesos, només falten una vintena d’entrades per vendre al segon amfiteatre. “Sabadell ha respost”, assegura Urpí, amb evident satisfacció.

Foto portada: Manel, a l’esquerra, i Els Pets, a la dreta.

Comments are closed.