‘Sabadell Lliure de Corrupció’ recull signatures al Parc Catalunya

  • L’acció es va dur a terme al Parc Catalunya aquest diumenge i també al Centre.

  • Nombrosos ciutadans van signar per donar suport a aquesta iniciativa.

Diumenge al matí al costat de l’embarcador del Parc Catalunya, la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, va instal·lar una taula per tal de recollir signatura a fi de donar suport a l’acusació popular en el cas Mercuri.

Aquesta plataforma que es va presentar públicament el passat mes de juliol està formada per partits d’esquerra i col·lectius ciutadans, es va constituir legalment la setmana passada i aquesta és la primera ocasió que surten al carrer per recollir signatures.

Els dos membres de la plataforma encarregats d’aquesta tasca van manifestar la seva sorpresa per la bona acollida de la seva proposta, com demostra que en molt poca estona han recollit nombroses signatures.

Depurar responsabilitats

A les persones interessades se’ls donava un full informatiu on s’expliquen els objectius de la plataforma: “col·laborar i esclarir els fets i depurar responsabilitats penals i polítiques de l’anomenat cas Mercuri”. També s’informa sobre què es l’acusació popular que “permet a la ciutadania ser part activa en la investigació judicial i participar en la mateixa, aportant i proposant proves”.

Igualment s’explica en quin punt es troba el procediment judicial, encara en la fase d’instrucció, es facilita el número d’un compte bancari per fer front a les despeses i es convoca a una propera reunió oberta dilluns 16 de setembre a les 19 hores al Casal Pere Quart.

Foto portada: Estand de la plataforma al parc de Catalunya. Autor: A.S.

One Comment