Es presenta un llibre ‘fet amb el cor’ per a l’Alicia

  • L’obra s’ha gestat en un procés que ha durat nou mesos i en el que hi han treballat 16 autors.

  • Un centenar de persones assisteix a la presentació de Una mañana para Alicia.

Un grup de 16 autors capitanejats per una amiga de la mare de l’Alicia, Julia Zapata, han realitzat una antologia de relats amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de l’Alicia.

L’Alicia és una nena de 13 anys del barri de Sol i Padrís que va néixer amb una malaltia minoritària d’origen genètic, que pateix un de cada 20.000 nens, anomenada Síndrome de Dravet o Epilèpsia Mioclònia Severa de la Infància (SMEI), un tipus d’epilèpsia rebel al tractament farmacològic.

La seva família s’esforça en trobar fons per poder cobrir les despeses de la teràpia cognitiva conductual, que no cobreix la Seguretat Social, i que ajudarà a millorar la qualitat de vida de l’Alicia.

Aquest dissabte a l’Espai Àgora del Centre Cívic de Sol i Padrís, prop d’un centenar de persones han assistit a la presentació del llibre Una mañana para Alicia. El llibre recull 16 relats de diferent temàtica i estil, tots ells escrits des del cor, amb una única finalitat; recaptar diners per a la teràpia que necessita l’Alicia.

L’acte de presentació ha comptat amb set de les autores de l’obra, acompanyades dels humoristes Gaby Garceso i Víctor Parrado i de l’actuació del grup de rumba Sondley.

Foto portada: 7 autores del llibre Una mañana para Alicia, aquest dissabte. Autor: David B.

Comments are closed.