Uns 50 treballadors municipals demanen retallar la corrupció

  • Diverses desenes de funcionaris mostren la seva indignació davant les revelacions del cas Mercuri.

  • Asseguren que “hem patit aquest estil de govern que ara surt a la llum” i demanen mesures.

Una cinquantena de treballadors municipals de Sabadell han aprofitat el seu descans per esmorzar aquest matí per concentrar-se a la plaça Sant Roc i mostrar així la seva indignació davant el que ha trascendit del cas Mercuri. Els treballadors demanen que es retalli la corrupció a Sabadell.

Un grup de treballadors s’han concentrat, alguns amb pancartes i un amb un megàfon que ha anat llegint un manifest. Els treballadors asseguren que estan “indigants” i molestos. Asseguren que el que s’ha publicat aquests dies sobre el cas Mercuri mostra com “a l’ajuntament de Sabadell no s’han fet bé les coses aquests darrers anys”.

Nosaltres també hem patit aquest estil de govern que ara surt a la llum i malgrat tot continuem treballant amb la mateixa professionalitat de sempre i servint als nostres conciutadans. Per això som treballadors públics”, assegura el manifest.

Finalment, asseguren que estan “farts d’aquesta situació”. Farts de retallades. Farts de la corrupció. I farts “de que ens prenguin el pèl i que ens diguin que ens hem de prémer el cinturó perquè el moment és difícil i ho exigeix, quan per uns altres tot continua igual. Estem farts i cabrejats”, assegura.

Concentració aquest divendres. Autor: J.d.A.

A les 10.25 la concentració s’ha dissolt i els treballadors han tornat als seus llocs de feina. Aquesta no és la primera, ni serà l’última concentració en relació al cas Mercuri. De fet, el proper 27 de novembre a les 19 hores, coincidint amb l’entrada dels Mossos d’Esquadra a l’Ajuntament fa un any en l’Operació Mercuri, la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció ha convocat una altra concentració a la plaça Sant Roc.

Foto portada: concentrats aquest matí a la plaça Sant Roc. Autor: J.d.A.

One Comment