Pastorets Sant Vicenç

250 persones a l’estrena de ‘Els Pastorets’ del Sant Vicenç

  • Més de 150 actors participen en el muntatge.

  • Els Pastorets estrenen un jove equip directiu.

El clàssic nadalenc s’ha estrenat amb èxit el dia de Sant Esteve amb la platea plena i amb les mirades posades en els nous canvis que ha realitzat en l’espectacle el jove, però experimentat, equip directiu.

Un any més el Centre Sant Vicenç, puntual a les tradicions, ha estrenat Els Pastorets, una de les obres més reconegudes de Josep Maria Folch i Torres, aquest dia de Sant Esteve. Aquest diumenge hi ha la segona oportunitat per veure el clàssic a l’equipament de la Creu Alta.

L’espectacle, que segueix amb l’esperit de continuar amb les tradicions nadalenques, ha incorporat un nou equip directiu composat per Joan Olivella, Magda Palau, Alba López, Llorenç Costa i Anna Morcilo, donant un nou aire i frescor al muntatge.

Els Pastorets del Centre Sant Vicenç compta amb més de 150 actors que apareixen a escena en dos repartiments diferents. El nou equip de direcció ha introduït algunes novetats i algunes sorpreses a l’espectacle, com són una escenografia diferent, canvis de vestuari en determinats personatges i la recuperació de la música i cançons originals de l’obra.

La representació, dirigida per a tots els públics, es realitzarà el 29 de desembre i el 1, 4, 6, 12, 19 i 26 de gener a les 17:30 i els dies 29 de desembre i el 5 de gener en sessió matinal a les 10:30 hores, al Teatre Sant Vicenç de la Creu Alta.

Foto portada: un moment de l’espectacle, aquest dijous. Autor: David B.

Comments are closed.