El Teatre Sant Vicenç estrena direcció per a ‘Els Pastorets’

  • Joan Olivella pren el relleu de Montse Azanuy en la direcció de la representació nadalenca.

  • En la darrera temporada ‘Els Pastorets’ van ser vistos per 2.000 espectadors.

El clàssic del Nadal, Els Pastorets, s’estrena aquest dijous al Teatre Sant Vicenç amb una nova direcció i recuperant la música i cançons originals de la representació.

El Centre Sant Vicenç arrenca la temporada de Els Pastotets, amb més de 150 actors en dos repartiments, dirigits per Joan Olivella, que havia dirigit a l’equip de pecats i fúries, acompanyat de Magda Palau que va dirigir Els tres porquets, d’Alba López, Llorenç Costa i Anna Morcilo. El nou equip de direcció manté l’essència tradicional del text, incorporant petits retocs per donar un toc personal a l’espectacle.

El nou equip directiu de Els Pastorets ha incorporat diverses novetats per a les representacions d’aquesta temporada com són una escenografia diferent, canvis de vestuari en determinats personatges i la recuperació de la música i cançons originals de l’obra.

El Teatre Sant Vicenç ens oferirà Els Pastorets els propers 28 i 29 de desembre i el 1, 4, 6, 12, 19 i 26 de gener a les 17:30 i els dies 29 de desembre i el 5 de gener en sessió matinal a les 10:30 hores.

Les representacions de Els Pastorets es compaginaran amb el vodevil Una nit a casa seva…senyora que s’ha estrenat el dia 25 de desembre i s’allargarà fins al 18 de gener.

Foto portada: un moment de la representació de la darrera temporada. Autor: David B.

Comments are closed.