Concert Gospel

El cor Gospel Gràcia omple la Faràndula de ritme solidari

  • El concert recapta fons per a la campanya ‘Aliments amb poder’.

  • Més de 700 persones participen del concert organitzat per Intermón Oxfam.

Intermón Oxfam ha realitzat el tradicional concert de gospel, fent vibrar de ritme i solidaritat als més de 700 espectadors presents al teatre Municipal de la Faràndula de Sabadell.

El cor Gospel Gràcia, un dels participants del programa Oh happy day de TV3, inspirat en els grans cors dels anys 50 i 60 ha ofert un magnífic repertori format per espirituals negres i cançons clàssiques de gospel. El cor dirigit per Karol Green, ha fet vibrar i fins i tot ballar al públic amb la força que transmet en les peces ràpides, i relaxar-lo amb un so càlid i tendre en les balades.

El cor Gospel Gràcia, a l'escenari de la Faràndula. Autor: David B.

Amb aquest concert Intermón Oxfam, ha recaptat diners per a col·laborar amb la campanya Aliments amb poder, que pretén ensenyar a cultivar millor els aliments, no només per proporcionar-los menjar, si no per poder vendre els productes dintre del seu país, generant ocupació i ingressos a les famílies productores. La campanya assegura que els aliments tenen el poder de canviar vides, donant-los energia per combatre malalties, aprendre i treballar, oferint-los un millor futur.

Com col·laborar?

Per col·laborar amb aquesta campanya s’ha d’enviar un missatge de text des del telèfon mòbil amb la paraula ALIMENTS al 28018. Per cada SMS enviat al 28018, Intermón Oxfam rebrà 1,20 euros.

Foto portada: un moment del concert, aquest divendres. Autor: David B.

3 Comments