El Centre d’Esports Sabadell estrena nova web amb ADN arlequinat

  • El Centre d’Esports Sabadell aposta per un nou portal que s’adapti a les novetats tecnològiques.

  • Mantenen que volen una web on l’aficionat s’hi senti partícip i més proper al club.

El Sabadell ha presentat el seu nou portal web amb el qual es millorarà molt a nivell d’imatge i de continguts en el web per fer-ne una navegació molt més còmoda pel seguidor arlequinat. I també avantatges pels socis de l’entitat.

Aquest matí l’estadi de la Nova Creu Alta ha obert les portes a molts joves que aprofitat les seves vacances a l’escola per setmana santa han aprofitat per veure l’entrenament del primer equip que avui s’ha entrenat a l’estadi. Més tard, ja per als periodistes, la sala de premsa ha obert les seves portes per a la presentació del que serà la nova pàgina web del Centre d’Esports a mitjans de setmana, quan estarà operativa.

La necessitat de crear un nou portal arlequinat era clar, ja que des de l’any 2007 el club no feia cap mena de canvi al web tot i l’evolució del club. L’empresa MediaPro, compradora dels drets d’imatge del Sabadell, va iniciar un programa d’unificacions de portals webs amb els clubs de Primera i Segona Divisió, on asseguren que hi guanyaran molt els clubs.

Equips com el Sevilla, Elche o Almeria de Primera Divisió ja el tenen, i de la categoria de plata, el Còrdova o la UD Las Palmas. El Sabadell però, és un cas especial segons Josep Samper, encarregat de l’àrea de màrqueting del Centre d’Esports. Va proposar-se de fer un web estàndard però amb petits canvis que s’han d’adaptar al Sabadell degut a la seva història en el món del futbol. Assegura que “amb el nou web, s’ha plasmat l’ADN del Sabadell”. S’ha procurat que la presentació sigui molt visual i que capti l’atenció del públic donant molt de ressò a les imatges i els dissenys gràfics que té el club ara mateix.

Aquesta nova pàgina però, no està acabada al 100 per cent ja que consta de tres fases: la primera és la que s’ha fet aquest mateix migdia, la de la presentació en societat i posada en funcionament. Una segona fase per acabar de polir sectors que per motius externs tenen un procés més llarg com la millora del canal de televisió CEStv i la creació d’un espai de compravenda d’entrades des de casa. I una tercera fase que no acabarà mai, ja que amb aquest web permet al club adaptar-la a la situació de cada moment.

Coneguts els horaris de les dues pròximes jornades

Per l’altra banda, en la part purament esportiva el conjunt entrenat per Miquel Olmo ja coneix els horaris per les dues properes jornades després de visitar aquest cap de setmana el camp de l’Alcorcón (diumenge 21:00h per Teledeporte).

Els arlequinats rebran diumenge 27 a les 17 hores a l’Hércules a l’estadi, i també en diumenge visitaran l’estadi d’Anduva per jugar contra el Mirandés. Els dos partits sense ser televisar.

Foto portada: presentació del web, aquest migdia. Autor: R.Benet.

Comments are closed.