El Centre Sant Vicenç enfila la recta final de la temporada amb ‘Working’ i ‘La Ventafocs’

  • El Centre Sant Vicenç aposta novament pel gènere musical amb les dues últimes representacions.

  • Més de 3.000 espectadors han viscut les aventures d’Aladí i la llàntia meravellosa.

La gran estrena de la temporada passada del Centre Sant Vicenç, Aladí i la llàntia meravellosa, ha convençut de nou al públic familiar esgotant les entrades en gairebé totes les 16 funcions realitzades. Després d’aquest èxit, i seguint amb el gènere musical arriben, per acabar la temporada, Working i La Ventafocs.

El tàndem Jaume Pont i Esther Mas, que han dirigit els 140 actors en doble repartiment, han estat els responsables que el musical Aladí i la llàntia meravellosa hagi estat una vegada més un gran èxit de públic. Manel Camps, president del Centre Sant Vicenç s’ha mostrat satisfet amb el resultat obtingut amb la representació:

En fem un balanç molt positiu, quan es reprograma una obra de teatre amb poc temps de diferència (poc més d’una temporada de diferència) sempre hi ha el risc que no surti tan bé com esperes, tot i així ha tornat a ser un èxit de públic.

El centre Sant Vicenç vol tornar a aconseguir un gran èxit de públic  per tancar la temporada teatral amb les dues noves propostes que pujaran a l’escenari durant aquest mes d’abril i maig.

Working comença aquest dissabte

Els membres del Teatre Sant Vicenç ja estan treballant en la propera representació de producció pròpia que prendrà el relleu a Aladí i la llàntia meravellosa. El musical Working, dirigit per Oriol Alguersuari, comptarà amb 22 actors a l’escenari que interpretaran diversos monòlegs i números musicals que narren des de les dures condicions laborals d’una treballadora en una cadena de muntatge, fins a un jubilat, passant per un camioner o una mestra.

Working s’estrenarà el 26 d’abril i estarà en cartell fins al 25 de maig, amb sessions de dissabte a les 10 de la nit i diumenge a les 6 de la tarda.

La Ventafocs

El Centre Sant Vicenç acollirà l’estrena en primícia de la jove companyia sabadellenca Encontats i el seu espectacle musical La Ventafocs. Encontats, està format per un conjunt d’actors i actrius sabadellencs del gènere del musical que s’han unit per primera vegada per a muntar un espectacle familiar de nova creació, dirigits per Mar Fayos.

L’objectiu és aconseguir un resultat professional, fresc i innovador, sense oblidar aquell esperit de cohesió i companyonia indispensable per a que les coses surtin bé, i els projectes avancin amb il·lusió i bon ritme”, assegura Fayos.

El musical, escrit per Fayos, amb la direcció musical de Dani Campos i coreografies de Elisabeth Ollé, aproparan a l’espectador a la història de la Laia, la Maria, el Josep i el Miquel, quatre nens que han marxat de campaments, no poden dormir i decideixen explicar el conte de la Ventafocs. El conte resultarà ser més atípic del que es pensaven.

La companyia assegura que és un espectacle ple de música amb molt ritme, coreografies vistoses, i uns personatges amb tanta personalitat que no passaran desapercebuts. Es representarà els dies 3, 4, 10 i 11 de maig en sessió matinal.

Foto portada: Un moment d’Aladí i la llàntia meravellosa, al Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.

Comments are closed.