El Congrés de Creixement Personal reuneix 600 persones

El Congrés Europeu de Creixement Personal ha tancat les seves portes diumenge amb un balanç satisfactoria per a l’organització, l’empresa Vital media. Asseguren que 600 persones han passat per Fira Sabadell.

L’empresa va organitzar un congrés similar a la tardor a València i hi tornaran en breu a Andorra. Estan satisfets perquè el congrés de Sabadell ha agradat els ponents i preveuen més edicions a la ciutat.

Part d’aquesta satisfacció ve donada perquè més de la meitat dels ponents repetiran en el Congrés que es celebrarà a Andorra el 31 de maig i 1 de juny i  per l’acord establert de produir una gira d’art de la pintora, Claudia Guggiana. L’organització considera assolits els objectius de la seva estrena al recinte sabadellenc que fan preveure la celebració de més edicions a la ciutat”, assegura David Mármol, director del congrés.

Durant dos dies s’han reunit especialistes nacionals i internacionals per mostrar recursos per trobar l’equilibri personal, laboral i emocional. S’han abordat aproximacions a l’autoestima, la llibertat, el control de les emocions, la ment i l’energia, la relaxació i les seves tècniques, la meditació i el pensament positiu o la salut emocional. Algunes de les tècniques que s’han exposat han estat la Teràpia Gestalt, la Programació Neurolingüística (PNL), el Coaching, el Rebirdthing (renaixement) o el Reiki. També hi ha hagut un espai d’expositors i de consulta.

Foto portada: espai d’expositors a Fira Sabadell. Autor: David B.

Comments are closed.