El Múrcia frena clarament al Sabadell (2-0)

  • Un gol al primer minut de Malonga marca un partit en que el Sabadell veu frenada la seva progressió.

  • Un Sabadell inofensiu continua irregular fora de casa. Edgar acaba expulsat.

Només havien passat 40 segons des de l’inici del partit i el Sabadell ha rebut una gerra d’aigua freda. Un xut des de la frontal de Malonga ha estat refusat per Nauzet però ha acabat entrant de forma afortunada. Els 22 jugadors encara no s’havien ni assentat al terreny i el Sabadell ja perdia.

La primera part ha acabat amb el mateix resultat tot i que Nauzet i la manca de punteria dels locals han impedit que la primera part acabés amb un marcador més abultat a favor del Múrcia. Olmo havia fet entrat Gato per Jesús Olmo per estirar l’equip arlequinat però no ha aconeguit l’objectiu.

A la segona part el Sabadell s’ha mostrat més incisiu. Gato, Cristian i Antonio Hidalgo han tingut ocasions però no han aconseguit trobar el camí del gol. Al contrari que els locals, que al minut 87 han rubricat la victòria amb un gol de Truyols. Edgar havia estat expulsat poc abans per vermella directa. Havia entrat per Longás.

“Podríem haver jugat una hora més que no hauria canviat res”, ha assegurat Aníbal després del partit. Així segurament hauria estat. I és que s’han creat molt poques ocasions clares. A falta de 9 jornades per al final, el Múrcia se situa ara en llocs de playoff (el mateix a que aspiraven els d’Olmo si guanyaven a la Nueva Condomina) mentre que pels arlequinats només continua havent-hi un objectiu, com ha recordat el propi Olmo a la sala de premsa: sumar els 52 punts que donen la permanència virtual tan aviat com sigui possible.

Proper objectiu: dissabte vinent a les 20 hores a la Nova Creu Alta davant l’Sporting de Gijón.

FITXA TÈCNICA

Real Múrcia: Casto, Alex Martínez, Molinero, Eddy (Saúl Berjón, min 65), Toribio (Acciari, min.87), Wellington Silva, Mauro, Kike García, Malonga (Tryuols, min 57), Dorca i Dani Bautista.
CE Sabadell: Nauzet, Juanjo, Cristian, Carlos Hdez, A. Hidalgo, Anibal, Clerc, Longas (Edgar, min 75), Toni Lao (Sotan, min 57), Kiko Olivas i Jesús Olmo (Gato, min 31).
Gols: 1-0 (Malonga, min 1), 2-0 (Truyols, min 87)
Àrbitre: Mario Melero López. Ha amonestat al jugador del CE Sabadell Juanjo Ciércoles. I ha expulsat amb vermella directa a Edgar.
Incidències: 6.670 espectadors a la Nueva Condomina.

Foto portada: un moment del partit. Autor: LFP.

Comments are closed.