El Sabadell arriba a Alcorcón amb ganes de victòria

  • Partit clau aquesta nit per veure les aspiracions d’aquest Sabadell.

  • Aníbal es recupera a temps per viatjar cap a Madrid.

El Sabadell visita aquesta nit l’estadi de Santo Domingo de Madrid per veure’s les cares davant l’Alcorcón en un partit clau pels dos equips, tot i que per motius ben diferents. Els arlequinats necessiten sentenciar el més aviat possible la permanència que tenen a tocar, i ‘los Alfareros’ per fer més llarga la distància que els separa un punt per sobre del descens.

Toca tornar a sortir fora de la ciutat de Sabadell. Lluny de l’estadi creualtenc el Sabadell no acostuma a mostrar la seva millor versió. Però Olmo i l’equip estàn confiats de la feina que han de fer per no repetir els errors que els van condemnar a Múrcia en l’últim desplaçament. L’equip entrenat pel terrassenc viatja cap a Madrid amb la bona noticia del davanter Aníbal Zurdo, que s’ha recuperat a temps del fort cop que va rebre el passat dimecres en l’entrenament que l’equip va fer al CAR de Sant Cugat.

El bon estat de forma del davanter hispano-mexicà és clau per aquest Sabadell aportant gols a l’equip. També un altre que viatja després de superar, sembla que definitivament ja, les molèsties al genoll és Raúl Tamudo. El jove davanter Edgar Hernàndez, no jugarà, aquesta jornada es queda fora de la llista de convocats com Toni Lao. També arribarà a temps el migcampista de Canovelles Antonio Hidalgo.

Aquest cop les estadístiques fora de casa semblen favorables pel Centre d’Esports ja que juguen al camp del pitjor equip local. Però per contra, els arlequinats són el segon pitjor visitant de la lliga. Una victòria seria molt important de cara a la permanència a la Segona Divisió A que està a tocar. Endur-se els tres punts del camp del Alcorcón deixaria somiar al conjunt arlequinat per somiar en posar-se a les zones de promoció d’ascens. Però des de dins del vestidor l’objectiu és clar: la permanència.

L’Alcorcón en un dels seus pitjors moments

El conjunt Alfarero entrenat per Pepe Bordalás viu ara mateix una situació insòlita des de que militen a la Segona Divisió A. Estan a un sol punt de la zona de descens a Segona Divisió B, i la dinàmica que arrosseguen des de fa jornades al seu estadi que fins ara havia estat sempre un dels punts claus de la solvència d’aquest equip s’està tornant en contra. El conjunt madrileny no pordrà comptar amb dos homes de la zona defensiva com són Iribas i Héctor Verdés. Tampoc amb Sergio Mora ni amb el davanter Oscar Plano.

FITXA TÈCNICA

Alcorcón: Dani Giménez; Cendrós, Chema Martínez, Babin, Ángel Sánchez; Rubén Sanz, Antonio Martínez; Fernando Sales, Pacheco, Juli i Oscar Plano.
C.E.Sabadell: Nauzet; Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Carlos Clerc; Juanjo, Longás, Hidalgo; Collantes, Gato i Tamudo.
Àrbitre: Piñeiro Crespo (comitè castellano-leonés)
Hora: 21 hores.
Retransmissió: Ràdio Sabadell i Teledeporte.

Foto portada: imatge del partit d’anada, on l’Alcorcón va endur-se els tres punts de Sabadell (1-2). Autor: David B.

Comments are closed.