Nou viver d’empreses per a emprenedors a la Cambra de Comerç

  • El BS finança un nou espai situat a l’edifici de la Cambra de Comerç, que donarà cabuda a 30 empreses.

  • Banc Sabadell posa a disposició de les empreses una línia de crèdit dotada amb 125 milions d’euros.

La Cambra de Comerç de Sabadell i el Banc Sabadell signen un acord de col•laboració per crear un viver d’empreses per a nous emprenedors.

El nou espai empresarial estarà situat a la tercera planta de la seu central de la Cambra a l’Eix Macià de Sabadell, i permetrà l’adequació d’un màxim de 30 empreses, de les quals una desena gaudiran d’una permanència gratuïta durant un any. Una comissió tècnica integrada per membres d’ambdues institucions avaluarà les empreses que seran subvencionades pel banc i que gaudiran d’un màxim d’un any per desenvolupar la seva activitat professional.

La Cambra de Comerç oferirà als nous emprenedors, el servei de secretaria, suport al desenvolupament del pla de negoci i assessorament en la tramitació de subvencions i tràmits oficials. Per la seva part, Banc Sabadell subvencionarà aquest nou espai i la prestació d’una atenció individualitzada als emprenedors en qualsevol qüestió de l’àmbit financer que requereixin.

BStartup

Tanmateix amb l’objectiu de donar suport als emprenedors que inicien el seu projecte, el Banc Sabadell oferirà el seu programa especialitzat BStartup, dirigit a noves empreses digitals, amb una atenció individualitzada als emprenedors que la Cambra determini i que tinguin el perfil adequat  per ser candidates al programa (més info: ‘Banc Sabadell donarà suport integral a una desena de ‘startup’).

Foto portada: President de la Cambra, Sr. Antoni Mª Brunet i el Subdirector General de Banc Sabadell i Director Territorial de Catalunya, Sr. Lluis Buil.

Comments are closed.