Grandalla s’ubicarà a l’antiga escola Sant Gregori

L’ajuntament de Sabadell ha signat un conveni de col·laboració amb l’entitat sense ànim de lucre Grandalla SCCL (antic Teb Lleure Vallès) pel qual cedeix a l’entitat la planta baixa de l’edifici municipal ubicat al carrer Illa, antiga escola Sant Gregori.

Actualment Grandalla disposa d’un local, també municipal, ubicat al carrer de Sallarès i Pla, que l’Ajuntament va cedir l’any 2010. L’activitat creixent de Grandalla i el número de socis i participants en les propostes que s’hi porten a terme han fet necessari un canvi d’ubicació, segons assegura el consistori. Amb la cessió, l’entitat veurà millorades les condicions per portar a terme la seva tasca.

El conveni de cessió del local municipal a Grandalla té una vigència inicial de quatre anys prorrogables i l’entitat es farà càrrec d’adequar l’espai, de 225 metres quadrats, així com de mantenir-lo i pagar els subministraments. El president de Grandalla, Josep Pardina, agraeix la cessió:

Ens permetrà fer una millor gestió i donar un millor servei. També ens permetrà fer activitats que fins ara havíem d’organitzar fora del nostre local”, ha assegurat aquest migdia durant la signatura del conveni.

Al nou espai, Grandalla ubicarà la seu social i portarà a terme activitats per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Què és Grandalla?

Grandalla és una entitat sense ànim de lucre, una cooperativa d’iniciativa social que fomenta l’autonomia, la plena inclusió i la millora de la qualitat de vida de persones, amb discapacitat intel·lectual, a partir de la promoció, organització, gestió i realització de serveis de lleure, esport, educació, cultura, entre altres. L’entitat vol iniciar projectes d’inserció laboral, que puguin afavorir la incorporació del col·lectiu al món laboral, aconseguint una millora de l’autonomia personal, l’expressió oral, major habilitat per a la resolució de problemes en la vida quotidiana o major iniciativa.

Foto portada: La tinent d’alcalde Marte Farrés, el tinent d’alcalde Josep Ayuso i el president de Grandalla, Josep Pardina, en la signatura del conveni. Autor: Aj. Sabadell.

Comments are closed.