Múrcia – Sabadell: mateixos punts, mateixos objectius

  • Múrcia i Sabadell es veuen les cares des de la igualtat aquesta tarda a La Nueva Condomina.

  • Una victòria faria somiar a qualsevol dels dos equips amb objectius ambiciosos.

El Sabadell visita aquesta tarda l’estadi de la Nueva Condomina davant un Múrcia amb el que estan empatats a punts (44) que els deixa en una zona tranquil•la de la taula. Tots dos equips buscaran la victòria per fer el pas definitiu per tocar amb els dits la permanència un any més a la Lliga Adelante, categoria que tots dos equips van assolir la mateixa temporada.

Les dues victòries aconseguides a casa davant Còrdova i Lugo han situat als arlequinats a la zona tranquil·la de la taula. Una taula classificatòria que jornada a jornada continua apretant-se més i mantenint les poques distàncies entre uns i altres. Ara la cita del Sabadell és lluny de l’estadi creualtenc, on s’ha fet fort durant tota la temporada. I visita una Nueva Condomina que viu un dels millors moments des de l’arribada a Segona ‘A’ ara farà tres temporades. Els de Julio Velàzquez també amb 44 punts també acaronen amb la punta dels dits la permanència, però encarant-la des d’un punt més il·lusionant que el “partit a partit” del Sabadell. Ells lluiten per acomodar-se en les plaçes de promoció d’ascens a Primera Divisió.

Collantes serà baixa

Ara doncs, l’objectiu del Sabadell és fer-se fort fora de casa, on els punts en aquestes alçades de temporada són importantísims. La baixa més important del Sabadell és la de Juan Collantes, que va retirar-se el partit anterior per molèsties al turmell que li han impedit entrenar amb la resta del grup, com també al davanter Raúl Tamudo que és baixa pel partit d’aquesta tarda. Al mig del camp Miquel Olmo disposa de tots els homes disponibles. Antonio Longás recuperat dels problemes estomacals que li van fer perdre el partit del contra el Lugo tornarà sortirà d’inici. El dubte està en si Manuel Gato jugarà com a home més avançat al mig camp o acompanyarà a l’extrem japonès Tanabe a l’atac amb Aníbal.

El Múrcia també vol assegurar la seva presència un any més a la categoria de plata. Les baixes que acumula el conjunt murcià com les de Óscar Sánchez, Tete o el cosí del defensa del Reial Madrid, Miguel Albiol, no podran estar a la cita. Per contra els de Julio Velázquez, recuperen a Molinero, Pedro Alcalà i torna a la llista el jove davanter José Ángel Carrillo, que ha gaudit d’uns quants minuts aquesta temporada, i també del més important, la confiança de l’entrenador.

FITXA TÈCNICA

Real Múrcia: Casto; Molinero, Pedro Alcalá, Dos Santos, Dani Bautista, Àlex Martínez; Dorca, Eddy, Wellington, Malonga; i Kike García.
Sabadell: Nauzet; Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Carlos Clerc; Juanjo, Longàs, Hidalgo; Gato, Sotan i Aníbal.
Àrbitre: Melero López (comitè andalús)
Hora: 18 hores
Retransmissió: Esport 3 i Ràdio Sabadell.

Foto portada: Raúl Tamudo, que no serà a Múrcia, al partit d’anada, guanyat pel Sabadell 2 a 1. Autor: R.Benet.

Comments are closed.