Foto portada: Muriel Casals, quan va recollir el premi als Valors Republicans, que entrega ERC, l'any 2014. Autor: David B.

Muriel Casals guanya el premi de Foment als Valors Republicans

Aquest dilluns, una setantena de persones han assistit a l’antic Mercat de Sant Joan, al lliurament de la desena edició dels Premis de Foment als Valors Republicans que Esquerra Republicana de Catalunya a Sabadell organitza anualment i que enguany ha estat atorgat a la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals.

L’acte de lliurament del premi a Muriel Casals ha comptat amb la presència de representants de les entitats guanyadores d’aquest reconeixement durant aquests 10 anys i que han rebut un record commemoratiu.

David Serrano ha lliurat el premi Foment dels Valors Republicans a Muriel Casals. El premi, en aquesta edició, ha estat una escultura de dos peus caminant cap a la llibertat. Casals s’ha mostrat emocionada al rebre el guardó.

Rebre un premi vol dir com un compromís. Suposo que em demaneu que mantingui els valors republicans. Són uns valors que estem compartint. La única manera de defensar la llengua i cultura catalanes en aquest moment passen per la llibertat”, ha conclòs Casals.

Juli Fernández, portaveu i candidat d’ERC a les properes eleccions municipals, ha estat l’encarregat de cloure l’acte amb unes paraules d’elogi envers Muriel Casals i recordant el que representen aquests premis i quin és el seu objectiu.

Foto portada: Muriel Casals amb el premi Foment dels Valors Republicans. Autor: David B.

One Comment