Quins autors signen llibres al Mercat?

gggg
Descuento ebooks Image Banner 468 x 60

Des de les 10 hores fins les 21 hores hi haurà fins a una trentena d’autors signant els seus volums al Mercat Central. Us facilitem el llistat per si voleu els exemplars signants.

Alguns amb molta extensió horària i altres amb més premura de temps, a causa de compromisos de signatures per exemple a Barcelona, el més recomanable si voleu endur-vos el llibre signat és que consulteu el següent llistat. Haureu de comprar els volums abans o a les llibreries situades a la plaça del Mercat.

Per exemple, el cap d’Esports del diari Ara i autor de Brasil 50 signarà només a primera hora del matí (10 hores). L’autora de Los arcos del agua, novel·la història ambientada a Segòvia, Montse Barderi, signarà entre les 12 i les 13 hores. D’altres, com Jordi Serrano, autor de Sabadell destil·lat, signarà entre les 13 i les 14 hores i entre les 19.30 i les 20.30 hores. Finalment, el periodista Plàcid Garcia-Planas, l’escriptor Manuel Foraster o l’Antoni Dalmases no signaran a Sabadell. En canvi, sí hi serà l’exconseller d’Educació, Ernest Maragall, que presenta Escola nova, poble lliure.

Si no hi ha canvis d’última hora, el llistat complet, facilitat per l’Ajuntament i els llibreters, és el que podeu veure a l’anterior diapositiva i també a l’enllaç ‘Taula d’escriptors Sabadell 2014‘.

Foto portada: final de la taula d’escriptors de Sabadell, l’any passat. Autor: David B.

Comments are closed.