Sabadell acollirà la segona edició del seu Fòrum d’Emprenedoria

El 26 de juny la ciutat acull la segona edició del Cafè d’Aventura, el Fòrum d’Emprenedoria de la ciutat. El projecte vol facilitar eines a les empreses per obrir-se pas, créixer o rebre assessorament.

La primera edició va dur-se a terme l’any 2013. Després d’una selecció de projectes en base a tres càpsules formatives, finalment una desena de projectes van presentar les seves idees i empreses a un públic composat per inversors, assessors i altres empresaris.

El Cafè d’Aventura té diversos objectius: millorar la xarxa de contactes empresarials, les capacitats de comunicació, facilitar la trobada amb inversors i l’asessorament personalitzat especialitzat. S’adreça a negocis en procés de constitució o durant els seus tres primers anys d’existència i està especialment plantejat per a start ups i spin off, és a dir, empreses amb component tecnològic i possibilitats de creixement o relacionades amb l’àmbit universitari o centres tecnològics.

Inscripcions

La selecció de projectes prioritzen que puguin aportar solucions a problemes socials i econòmics, i també es vol mitjançant l’activitat introduïr als participants al teixit empresarial local, fomentant la col·laboració i millorant la competitivitat. Un cop finalitzat el procés, els participants hauran accedit a inversors, amb qui podran arribar a negociacions, o a mentoratge (assessorament en base a les mancances detectades).

La inscripció està oberta, tant per assistents, com per empreses i emprenedors o bé per a inversors.

Foto portada: primer Cafè d’aventura. A la foto, el director de iSabadell, que va presentar el diari digital a Fira Sabadell. Autor: David B.

Comments are closed.