Treballadors de CASSA organitzen una cursa solidària en benefici del Rebost Solidari

  • Amb les inscripcions, de vuit euros, s’ajudarà a les famílies sabadellenques a través del Rebost Solidari.

  • La cursa tindrà un recorregut de cinc quilòmetres, assumible per gran part de la població.

Els treballadors d’Aigües de Sabadell organitzen la CASSARunners, una cursa popular i solidària per recaptar diners a favor del Rebost Solidari de Sabadell. Es realitzarà el dia 1 de juny al Parc de Catalunya coincidint la Festa del parc.

La CASSARunners té un format de cursa popular i festiva, amb un recorregut de cinc quilòmetres pel circuit de running del parc de Catalunya just a tocar a la plaça Ernest Lluch i l’amfiteatre. i que és fàcilment assumible per a una gran part de la població. La cursa tindrà lloc diumenge 1 de juny a les 10 del matí i formarà part del programa d’actes de la Festa del Parc Catalunya, que se celebrarà el mateix cap de setmana, on la Companyia d’Aigües de Sabadell organitzarà també tallers infantils relacionats amb l’aigua. Els participants a la cursa rebran “la bossa del corredor”, amb productes dels patrocinadors de la CASSARunners.

La iniciativa compta amb el suport de tota la plantilla de la companyia i s’ha materialitzat amb l’acord de col·laboració entre Aigües de Sabadell i el Rebost Solidari. La cursa CASSARunners compta també amb el suport i coordinació esportiva de l’Associació Mitja Marató de Sabadell, integrada per dues entitats esportives referents a Sabadell: la Joventut Atlètica de Sabadell i la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell.

El president d’Aigües Sabadell, Enric Blasco,  ha assegurat:

L’objectiu dels treballadors d’Aigües Sabadell és implicar tota la ciutat i convertir el dia 1 de juny en una jornada festiva i solidària que ens enorgulleixi”.

La inscripció és de vuit euros, que seran dedicats a ajudar a families sabadellenques a través del Rebost Solidari i es podrà realitzar de forma telemàtica a través del portal de la Companyia d’Aigües de Sabadell.

Foto portada: Enric Blasco, president d’Aigües de Sabadell i el director general, Juan Vicente Ivorra, amb la presidenta del Rebost Solidari, Josefa Rodríguez (al centre) junt amb membres del Comitè d’Empresa. Autor: Cedida.

Comments are closed.