Últimes oportunitats per veure el Raluy a Sabadell

El Circ Raluy s’ha instal·lat aquests dies de Setmana Santa a l’Eix Macià de Sabadell per compartir amb el públic l’espectacle de circ clàssic, però a l’hora innovador anomenat Boom.

El Circ Museu Raluy, instal·lat a l’Eix Macià de Sabadell, sedueix al públic només passar la tanca d’entrada al recinte. Els assistents poden reviure el circ tal com es feia al segle passat amb els carruatges de fusta construïts per artesans fusters i pintors dels segles XIX i XX. Un cop a l’interior de la carpa, les teles de vellut i els detalls daurats donen la benvinguda al públic familiar que espera impacients l’inici de l’espectacle.

Aquest dijous, amb la carpa de circ plena de gom a gom, Carlos Raluy, mestre de cerimònies, ha donat la benvinguda als presents i ha iniciat la funció amb una divertida actuació dels clowns Sandro i Bilin, que portaran l’humor entre actuació i actuació al llarg de tot l’espectacle, i amb la participació del públic inclosa.

Jean Christophe de Beauchamp, en la seva actació amb làser. Autor: David B.

Kerry Raluy ha realitzat un estètic número de malabars amb els peus, anomenat antipodisme, acompanyat de ritmes llatins. Emily i Niedziela han realitzat una actuació de monocicles impossibles a una alçada de vertigen. Acte seguit un número d’anella aèria realitzat per Louisa Raluy, amb una nova versió, executant uns exercicis de contorsió en una anella en forma de lluna penjada de la cúpula del circ.

Després del contorsionisme, ha estat l’hora de viatjar al Far West, amb el Cow Boy Patrick Gruss Bouglione, amb exhibició de fuet, llaç i pistoles. Abans de la mitja part de l’espectacle, Jean Christophe de Beauchamp, ha realitzat una impressionant actuació amb un làser, sotmès a la seva voluntat, essent un número de gran coordinació i control entre l’artista, la informàtica i la tecnologia.

Actuació de Glen Nicolodi i Jack. Autor: David B.

El contorsionista Akhmed Surkhatilov, que ostenta el Record Guinness de mantenir-se sota l’aigua, s’ha tancat dins una petita urna de vidre i s’ha submergit dins un tanc amb aigua. Acte seguit les joves acròbates de la família Raluy, Kimberley i Jillian de 16 i 14 anys respectivament, han presentat un número d’acrobàcies després de set anys de preparació. A continuació Glen Nicolodi ha realitzat una actuació d’equilibrisme acrobàtic, amb l’ajuda del seu simpàtic gos anomenat Jack. Per finalitzar, tots els artistes han sortit a la pista amb la millor de les gales, per acomiadar-se del públic i agrair la seva presencia.

El Circ Raluy estarà a Sabadell fins dilluns de pasqua amb funcions divendres i dissabte a les 17 i a les 19.30 hores, i diumenge i dilluns a les 12.15 i a les 17 hores.

Foto portada: Els artistes del Circ Raluy, en el darrer número de l’espectacle. Autor: David B.

Comments are closed.