Un congrés al voltant del creixement de cos i ment

  • Una conferència sobre el canvi professional obre el Congrés de Creixement Personal.

  • Fins aquest diumenge hi haurà una dotzena de ponències i un espai d’expositors a Fira Sabadell.

La segona edició del Congrés de Creixement Personal ha obert les seves portes aquest dissabte al matí a Fira Sabadell, organitzada per l’empresa Vital Media. Fins aquest diumenge al vespre, hi haurà una dotzena de ponències sobre disciplines en creixement en temps de crisi per a buscar el reciclatge personal i professional.

David Mármol, director del congrés, assegura que “el creixement personal engloba un munt d’àrees que es dediquen a millor l’autoestima i el coneixement personal: tindrem coaching, minfuldness, rebirhthing, programació neurolingüística i altres. Recomanem a qualsevol persona que tingui un problema, vulgui treballar alguna d’aquestes disciplines o aprendre una mica més s’apropi a Fira Sabadell per rebre informació”.

De fet, en els temps actuals el coaching o la Programació Neuro Lingüística (PNL) està en un bon moment.

Tenim diversos especialistes que tracten aquestes temes, fins i tot a l’espai firal tenim professionals que es dediquen a diferents aspectes de cada disciplina”, diu Mármol.

Una vintena de persones han assistit a la primera conferència del congrés, duta a terme per l’expert en coaching laboral Manuel Mata, autor del llibre Reinvéntate. Durant aquest dissabte hi prendran part altres professionals com l’escriptor i director de la revista Dharma, Raúl de la Rosa (16.45 hores)o la terapeuta i autora de 17 llibres d’autoajuda, Marta Cabeza (17.45 hores).

Espai d'exhibidors, aquest dissabte. Autor: J.d.A.

El Congrés Europeu sobre Creixement Personal, que arriba en la seva segona edició a Sabadell després de fer-se a València la passada tardor, continuarà fins aquest diumenge al vespre. Segons el director del Congrés una de les ponències amb més expectació es produirà justament diumenge a les 17 hores, amb el director del Centre d’Entrenament Integral iniciàtic MB Coaching Sport de Barcelona, Matis Brindisi, amb mig centenar d’inscrits.”Els ponents són de nivell i tenen un currículum acreditat, amb una formació i una trajectòria avalada”, assegura Mármol. Acabarà el congrés la formadora Claudia Guggiana, amb una ponència amb el títol ‘Les crisis, els conflictes, portes obertes al canvi’.

Espai firal i d’expositors

A més de les ponències, en total una dotzena, el congrés es completa amb un espai d’exhibidors en una sala de Fira Sabadell. Diversos comercialitzadors de productes tenen els seus estands i també alguns dels ponents del congrés tenen aquí un espai de relació amb els assistents, ja sigui de conversa o teràpia. El Congrés ja té assegurada una tercera edició, que es farà a Andorra a finals de maig.

Foto portada: el coach Manuel Mata, a la ponència inaugural del Congrés. Autor: J.d.A.

Comments are closed.