El CAP La Serra, el segon més necessitat de Catalunya

CAP La Serra

El CAP La Serra serà un dels primers a beneficiar‐se del nou sistema de finançament, de les 180 Àrees Bàsiques de Salut (ABS) que a partir de l’any vinent veuran incrementats els seus recursos econòmics en 65 milions addicionals fins l’any 2021.

El nou model de finançament de l’assistència primària anunciat per la conselleria de Salut beneficiarà els CAP La Serra (Torre-romeu), CAP Nord, CAP Ca n’Oriac i CAP Sud (més info: Salut destinarà fons addicionals als ambulatoris de Torre-romeu, Ca n’Oriac, Nord i Sud).

El conseller de Salut, Toni Comín, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, el regidor de Salut, Ramón Vidal, i la regidora de Comerç, Consum i Turisme i regidora d’Esports, Marisol Martínez, han visitat aquest dijous l’equipament del barri de Torre-romeu. Comín ha destacat que “de les 180 ABS identificades que necessiten més recursos el CAP La Serra forma part dels 25 primers on es destinaran recursos econòmics”.

Aquesta adequació de recursos es complementa amb la nova filosofia comunitària de la qual està impregnat el futur Pla Estratègic de Reforma de l’Atenció Primària que estem elaborant i que ens abocarà a un nou model d’atenció primària”, ha explicat el conseller de Salut.

D’altra banda, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha assenyalat que “el CAP de La Serra és el segon amb més necessitats de dotació de recursos de tot Catalunya, d’acord amb els nous criteris socioeconòmics –i no per nombre d’habitants– que vol aplicar la conselleria, els quals permetran a les àrees bàsiques atendre millor i respondre a les necessitats reals de la població”.

Després de la visita al Centre d’Atenció Primària, Comín, Fernàndez, i els regidors han mantingut una reunió amb els membres del CAP de Torre-romeu.

Foto portada: Marínez, Fernàndez, Vidal i Comín, entrant al CAP aquest dijous. Autor: David B.

, , ,

Els comentaris estan tancats.