Projecten una nova àrea de jocs infantils al Parc Central del Vallès

Parc Central del Vallès

El parc Central del Vallès, a mig camí entre Terrassa i Barberà del Vallès, tindrà una nova àrea de jocs infantils d’uns 1.500 metres quadrats, segons ha fet públic el consistori sabadellenc.

S’hi destinaran 137.000 euros a l’espai, que serà de nova construcció al mig del parc, i no ben bé on està ubicada ara mateix la zona de jocs, que després d’una dècada té elements que “han anat esgotant la seva vida útil”, en paraules del tinent d’alcalde de Territori, Maties Serracant.

La nova àrea tindrà quatre espais diferenciats, amb una xarxa tridimensional de cordes de quatre metres d’alt, dos jocs d’equilibri, una piràmide de troncs de fusta, un gronxador quíntuple i una tirolina de 25 metres. A més, hi haurà dues muntanyes de diferents alçades amb més jocs d’equilibri i dos tobogans. Serracant manté que millorar els espais infantils és una aposta “estratègica” del govern de Sabadell.

Parc Central del Vallès

El Parc Central del Vallès, aquest dimecres. Autor: David B.

La nova zona de jocs estarà lluny de la circulació a motor i a prop dels camins que permeten accedir a aquest espai, ja sigui en paral·lel a la via de la RENFE, des del pont de Badia, des de Barberà o des de la zona sud de Sabadell.

És la primera gran àrea de jocs d’aquestes característiques que tindrà Sabadell. La nostra voluntat és anar renovant la resta d’espais infantils perquè l’oferta per als més petits i joves actualment està obsoleta en molts casos”, assegura el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero.

El regidor republicà destaca que part dels jocs seran accessibles i que per això s’hi instal·len hamaques, un sorral, una taula i dos carrusels.

Foto portada: el Parc Central del Vallès, aquest dimecres. Autor: David B. 

,

Els comentaris estan tancats.