Tanca l’històric Viena de la plaça Sant Roc de Sabadell

Viena nou
  • Establiments Viena tancarà el seu primer local en els propers mesos.

  • La cadena de restauració es trasllada una cinquantena de metres fins l’antic Banesto del carrer d’Advocat Cirera.

Moviments al Centre. Establiments Viena tancarà en els propers mesos el seu històric local de la plaça Sant Roc, on van iniciar la seva trajectòria en el món de la restauració. Es traslladen una cinquantena de metres, fins la cantonada entre el carrer d’Advocat Cirera i el carrer Sant Pau, on obriran un nou local, més adaptat.

La decisió que ha fet pública l’empresa fa mesos que s’estava cuinant i era coneguda entre els veïns, inquilins i comerciants de la zona. L’històric Viena de la plaça Sant Roc tancarà les seves portes i es mudarà uns metres més enllà, fins l’antiga oficina del Banesto del carrer d’Advocat Cirera, en obres des de fa mesos. Està prevista l’obertura el proper mes de setembre. El conseller delegat i director general de Viena, Marc Siscart, manté que “ha estat una decisió volguda i meditada”.

Sabadell és la ciutat que ens va veure néixer, i el Viena de Sant Roc un dels nostres locals més emblemàtics. Teníem clar que només faríem el canvi si aconseguíem trobar un local millor i a la mateixa plaça”.

Segons ha explicat l’empresa a través d’un comunicat, es farà una inauguració especial del nou restaurant. “Al setembre farem una festa popular amb tots els sabadellencs i sabadellenques per celebrar aquest canvi d’ubicació, on tothom hi serà benvingut”, assegura Siscart.

El Viena de la plaça Sant Roc és un dels locals més emblemàtics i mantenia un aspecte clàssic. El nou del carrer d’Advocat Cirera tindrà una estètica similar als que s’han posat en marxa en els darrers anys, per exemple, a l’Eix Macià i a altres establiments.  Fonts de la companyia han precisat que només volien tancar el seu primer local si trobaven un altre millor a la mateixa plaça Sant Roc. L’establiment és punt de trobada habitual entre els habituals de l’Ajuntament.

1.500 treballadors

Establiments Viena va néixer l’any 1969 i hi treballen 1.500 persones, amb una cinquantena de locals a Catalunya, el País Valencià i Andorra. Tenen dos centres de producció a Sabadell.

Foto portada: el local del carrer Advocat Cirera, on anirà el nou Viena. Autor: David B. 

, ,

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Deixa aquí la teva opinió. Si us plau, sigues educat. Pots veure aquí les condicions per participar: http://bit.ly/1iEaAG1. Si no les segueixes, no podrem publicar el comentari. La teva adreça de correu no serà visible aquí.