Normes de participació i condicions d’ús

Els moderadors de iSabadell es reserven el dret de no publicar o d’eliminar, sense previ avís, qualsevol missatge que no segueixi aquestes normes. També podran esborrar o no publicar missatges que no s’avinguin amb el tema que es tracti en cada espai.

iSabadell anima als comentaristes a mostrar el seu nom real, preferiblement amb cognom/s. D’altra banda, us aconsellem que afegiu el vostre correu electrònic original quan comenteu algun aspecte. Si iSabadell s’ha de dirigir a algun comentarista durant el procés de moderació i aquest correu no existeix (i per tant ens és retornat), el comentari no serà aprovat i no us podrem comunicar el motiu.

Finalment, tot i que aconsellem que poseu el vostre nom real en pantalla, de moment no prendrem mesures amb els que no ho facin, tot i que és obligatori que si utilitzeu un pseudònim sempre sigui el mateix. iSabadell no acceptarà una persona fent-se passar per diverses a la vegada, així com tampoc suplantacions de personalitat. No s’acceptarà tampoc signar els comentaris amb el nom ‘anònim’ o qualsevol similar. L’usuari que participi a iSabadell es compromet a:

 • Respectar les opinions de la resta dels participants, tot i no compartir-les.
 • Abstenir-se d’insultar o utilitzar un llenguatge ofensiu, racista, violent o xenòfob, ni realitzar cap conducta contrària a la legislació vigent i l’ordre públic.

Principis orientatius dels comentaris

 • iSabadell us anima activament a participar amb comentaris, sigui mitjançant l’espai disponible al portal o a les xarxes socials. Estem compromesos amb aquesta comunitat, i ens esforcem per mantenir una conversa respectuosa, amena i informativa.
 • Si els teus comentaris fan d’aquesta comunitat un espai menys civilitzat i agradable, tu i els teus comentaris sereu exclosos.
 • Tothom és benvingut, i us animen a dir les vostres opinions amb independència de la vostra identitat, idees polítiques, ideologia, religió o acords amb altres membres de la comunitat, amb l’autor de l’article o altres membres de iSabadell, sempre que les opinions siguin respectuoses i aportin algun element constructiu a la conversa.
 • La comunitat no tolera els atacs, les ofenses ni els insults directes o indirectes, ni tampoc els intents de desviar el tema. Els qui ho facin de forma sistemàtica o intencionada seran advertits i, si cal, exclosos de la comunitat.
 • Sigues tu mateix, només tu mateix i només un. La teva opinió és valuosa i única. Fingir que ets una altra persona et priva a tu i als altres d’aquest valor.
 • La comunitat és un espai segur. Per tant, no són benvinguts els insults o les crides a la violència i l’hostilitat. Si amenaces, el teu comentari serà eliminat. Si ho fas de forma creïble contra un individu o un grup, és probable que informem els organismes encarregats de fer complir la llei.
 • Si tens dubtes o comentaris a fer, estem aquí, som persones reals que llegeixen i responen. Posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte, l’adreça redaccio@isabadell.cat, el nostre Facebook o a Twitter (@isabadellcat).

Condicions d’ús

 • El portal iSabadell disposa de seccions de caràcter públic (comentaris), entenent com a tals aquelles que són accessibles a tots els usuaris en general per interactuar-hi. En relació als continguts que com a usuaris decidiu enviar per incloure’ls en aquest espais, s’estableixen les següents condicions d’us i accés:
 • Responsabilitat: iSabadell no es fa responsable pel contingut dels missatges, informacions i opinions dels usuaris i es reserva el dret d’impedir l’accés de continguts il·lícits o il·legítims o que puguin perjudicar drets legítims de qualsevol classe o de retirar o eliminar els que s’hagin aportat, en especial en cas d’incompliment d’aquestes condicions.
 • Propietat intel·lectual: iSabadell tindrà dret a reproduir, modificar (mitjançant extractes, resums, ressenyes), adaptar i publicar, incloent-hi comunicació pública, els continguts, ja siguin textos, fotografies, gràfics, etc., amb l’objecte de promoure la secció a la qual s’ha tramès, així com per utilitzar-los en les activitats i publicacions, en qualsevol format i suport. La llicència és gratuïta i s’estableix pel temps, fins al seu pas al domini públic que permeti en cada moment la legislació de propietat intel·lectual vigent. Els usuaris només enviaran continguts dels quals siguin autors originals o dels quals disposin dels drets del seu titular, sense perjudici d’informar de la URL del propietari o drethavent per enllaçar als referits continguts.
 • iSabadell no retornarà cap contingut dels tramesos ni adquireix cap obligació de contestar els usuaris.
 • Les dades personals que consten als comentaris i els seus continguts no es poden utilitzar en benefici o per usos que no hagin estat autoritzats expressament pel seu titular. L’usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.
 • No es podran fer comunicacions comercials ni no autoritzades.