Conversa amb nosaltres

Llegeix-nos

L’ajuda més bàsica que pots fer per nosaltres és seguir-nos i deixar que el nostre producte parli per nosaltres mateixos. Si t’agrada, t’agrairíem molt que ens enllacis a les teves xarxes, en parlis als teus amics i coneguts i fins i tot que ens facis esment davant d’algú que creguis pot estar interessat en els nostres serveis empresarials. Tens un bloc o una web? Parla-hi de nosaltres.

Segueix-nos

Si el que veus t’agrada, segueix-nos habitualment ja sigui al nostre web, a través de les xarxes o mitjançant la subscripció RSS. Ens comprometem a estar alerta dels vostres comentaris i suggeriments i a fer del periodisme una pràctica diària més oberta i transparent.

Envia la teva notícia

És molt possible que sàpigues alguna cosa sobre el teu barri o sector d’interès. Pots compartir-lo directament escrivint a iSabadell. Pots enviar la teva notícia al mitjà sense estar registrat. Però també et podem crear un perfil d’autor on tindràs una fitxa amb les teves dades i un arxiu de les notícies que publiquis. T’ajudarem a crear el teu perfil d’usuari i a fer informacions periodístiques. Pots enviar notícies, cròniques, entrevistes, reportatges, fotografies… Som nosaltres, com a professionals, els qui filtrarem aquest treball amb criteris periodístics. Us ajudarem. Volem fer periodisme i, amb tota la modèstia, ens encantaria ser una petita escola de periodisme ciutadà.

Suggereix

Si coneixes algun tema però no et veus escrivint-lo, pots contactar amb nosaltres i suggerir-nos-ho. És la nostra feina. Proposa’ns el tema de la ciutat o el barri sobre el que tantes vegades t’has preguntat i veurem què hi podem fer.

Fes-te col•laborador

Creiem que un altre periodisme és possible i que les noves tecnologies són una gran oportunitat per fer-ho. Estem a favor del periodisme ciutadà, mantenint els criteris ètics i professionals, i us animem a col•laborar amb nosaltres. Només necessiteu un perfil a WordPress per ser considerats un dels nostres autors. Podràs escriure de les seccions, barris o temes del teu interès, formant part en primera línia d’aquest projecte.

Contracta’ns

Si formes part d’una entitat o empresa sabadellenca de ben segur que teniu necessitats en el camps de la comunicació. Us ajudarem a detectar-les, adaptarem els nostres serveis i col•laborarem amb el vostre plantejament. Pensa-t’ho i contacta amb nosaltres si vols més informació.

Patrocina’ns

Si t’agrada la nostra missió i la nostra visió de la ciutat, ens pots donar un gran cop de mà patrocinant la nostra iniciativa. Rebràs el nostre reconeixement i estaràs ajudant a que es consolidi aquest projecte a un preu més baix del que segurament imagines.

Evangelitza

No, no us espanteu. Des d’iSabadell deixem que cadascú tingui les seves pròpies creences morals o espirituals, però si us agradem, perquè no destineu una molta petita part del temps en parlar de nosaltres al vostre cercle familiar, d’amics o companys de feina? Segur que també estimen la ciutat i volen ser partícips dels seus moviments. I fins i tot, potser estan interessats en accedir als nostres serveis publicitaris o de continguts.