Els nostres serveis

DSC_8298web2

Des d’iSabadell.cat volem crear solucions a mida de les necessitats en comunicació de les empreses i entitats. Des d’aquesta òptica flexible, tenim la següent cartera de serveis:

Banners publicitaris

Oferim espais publicitaris en el nostre mitjà digital. La ubicació a la  pàgina, el temps i els preus són variables. Anunciant-te a iSabadell.cat estaràs en el lloc on es troben els teus potencials clients.

Redacció de butlletins de notícies

La teva empresa o entitat fa moltes coses? Les expliques? Pots enviar les últimes notícies del teu sector o empresa a clients, proveïdors o usuaris. T’oferim periodicitats flexibles i productes a mida.

Gestió de comunitats

Les xarxes socials han entrat de ple en el món associatiu i en els negocis. Encara no ets a Facebook, Twitter o altres xarxes i t’agradaria ser-hi? T’introduïm, et donem suport i sobretot t’expliquem perquè i com hi has de ser.

Gabinet de comunicació ocasional

Tens coses a dir però no saps com ni a qui? T’oferim assessorament en la redacció i enviament de notes de premsa, en les convocatòries de premsa i en les teves necessitats quan et calgui.

Formació

T’oferim cursos de curta durada perquè puguis millorar les teves competències comunicatives i posicionar la teva entitat o negoci. La nostra oferta és variada i està destinada a grups de petit format.