Els nostres valors

Amanecer desde Torre-romeu

iSabadell neix amb una triple finalitat amb la ciutat: informar, implicar-se en el seu desenvolupament i interactuar amb els ciutadans. Els nostres objectius se sustenten en un seguit de valors:

Independència

iSabadell defuig els grans grups mediàtics, empresarials i polítics i basa el seu model de negoci en establir aliances entre els diferents actors de la ciutat.

Implicació

Volem posar un gra de sorra en el desenvolupament econòmic, cultural i social de la ciutat de Sabadell. Una ciutat més i millor informada és una ciutat millor, més dinàmica, madura i cohesionada.

Pensa global, actua local

Volem reflexionar i explicar els fets de la societat actual des de l’àmbit local sense caure en el provincianisme. Volem fer el món des de Sabadell.

Usabilitat

Volem que el nostre mitjà sigui accessible per a tothom, internautes habituals i no tant. Estem a favor de la màxima ‘menys és més’. Intentarem fer de la simplicitat una norma per facilitar que l’important, el contigut, sigui el que capti l’atenció del lector.

Flexibilitat

En la canviant societat actual, els projectes no tenen data d’inici ni de final. iSabadell s’instal·la des del seu naixement en fase Beta constant. Això implica que serem un mitjà exigent partint de l’autoexigència i l’obertura al canvi.

Rigor

Complirem d’entrada el principal mecanisme ètic del periodisme a Catalunya, el Codi Deontològic del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Tot i ser una iniciativa privada, també vetllarem per mantenir pràctiques professionals en la línia del Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública.