Forn de pa Valero, a la plaça del Mercat. Autor: cedida.

60è aniversari de Valero Forn Tradicional

Quan:
20 maig 2017 @ 11:00 – 15:00
2017-05-20T11:00:00+02:00
2017-05-20T15:00:00+02:00
On:
Passeig de la plaça Major
Passeig de la Plaça Major
Sabadell, Barcelona
Espanya
Preu:
Gratuït
Contacte:
Valero forn de pa
60è aniversari de Valero Forn Tradicional @ Passeig de la plaça Major | Sabadell | Catalunya | Espanya

Valero Forn Tradicional inicia aquest proper dissabte 20 de maig els actes de celebració del 60è aniversari. I ho fa organitzant una gran festa familiar que tindrà lloc al Passeig de la Plaça Major de Sabadell, d’11 a 15h, amb el pa com a protagonista. Valero és una de les empreses de renom arrelades a la ciutat i, per això, vol celebrar aquest aniversari amb tots els sabadellencs.

La festa dels 60 anys de Valero tindrà un caràcter molt familiar, amb diverses activitats pels més petits, com un contacontes, un photocall i un divertit taller infantil per aprendre a fer pa.

El llançament de la Valette

Una de les activitats que tindrà lloc durant la festa serà la presentació d’una nova barra de pa, la Valette, creada especialment per commemorar aquest 60è aniversari. Es tracta d’un pa fet amb massa mare de sègol francesa i semolina, que fa que sigui més lleuger i gustós, que es podrà tastar juntament amb una mica de pernil, cortesia de Cansaladeries Medran, i una beguda, gentilesa de Disnova.

Els tiquets per participar en aquesta degustació, que tindran un preu de 2€, es podran adquirir ja a finals d’aquesta setmana a qualsevol forn de pa Valero; i la recaptació anirà a parar íntegrament a l’entitat sense ànim de lucre Báilale a la vida, dedicada a l’ajuda dels nens i joves malalts de càncer i altres malalties.

Valero, 60 anys fent pa

Valero Forn Tradicional és una de les empreses del sector més reconegudes a Sabadell i al Vallès. En total, Valero compta amb gairebé una trentena de botigues a la província de Barcelona, 19 d’elles a Sabadell.

La història d’aquesta empresa, d’origen familiar, es remunta a l’any 1957 amb l’obertura del primer forn de pa a Sabadell, concretament a Can Puiggener, amb el nom de Pedro Valero. Des del primer moment, Valero va apostar per la tradició, fent el pa i la resta de productes seguint les receptes tradicionals. Avui, Valero segueix oferint una extensa varietat de pans, pastissos i altres productes de brioixeria de gran qualitat.

Leave a Comment