Passeig de la Plaça Major
Sabadell, Barcelona
Espanya
El mercat de street food “Van Van. Mercat Gastronòmada” proposa una nova parada dins del seu particular circuit gastronòmic itinerant, el 10,11 i 12 d’abril a Sabadell. Durant tot cap de setmana el Passeig de la plaça Major de Sabadell s’omplirà amb 14 foodtrucks on cuiners de tot el món oferiran als visitants una àmplia oferta de cuina de qualitat, saludable i a preus assequibles.
En concret seran: Caravan Made, La Creperie de Marione, Pizza Truck, Eureka Street Food, Mr Frank & the Butis, El Petit Bangkok, La Carletta, Reina Croqueta, Mosquito, La Cocina Palpita, Warike Project, Fogons Urbans, Cinderella Mama’s Food i els sabadellencs L’Agosarada (del restaurant Constrast). En definitiva, trobem des de cuina mediterrània, cuina mexicana, cuina tailandesa, hot dogs de qualitat, crepes, entrepans gourmet, croquetes de tos els gustos, butifarres catalanes de primera qualitat, pizzes o tapes d’autor
Les anteriors edicions del “Van Van. Mercat Gastronòmada” han tingut una molt bona acollida, tant per la massiva assistència de públic, com per l’extensa cobertura mediàtica rebuda; dos indicadors que demostren l’interès que desperta aquest moviment gastronòmic a casa nostra.
El Van Van presenta una àmplia oferta gastronòmica de qualitat. Compta entre els seus col·laboradors amb un ampli ventall de propostes culinàries de diferents nacionalitats entre les quals podem trobar des de cuina mediterrània fins cuina mexicana, tailandesa o peruana. Alhora, en tractar-se de food truck vintage, el Van Van és també una exposició ambulant de vehicles antics. A banda d’aportar gastronomia sobre rodes, el Van Van comptarà amb espais per menjar i una posada en escena molt cuidada que convertiran el passeig de la plaça Major en una autèntica revetlla a l’aire lliure pensada pel gaudi de tots els públics.
Horaris
Divendres 10 d’abril: de 19 hores a 24 hores.
Dissabte 11 d’abril: de 11 hores a 24 hores.
Diumenge 12 d’abril: de 12 hores a 20 hores.