El Vapor Llonch ofereix 5 nous cursos per a aturats i actius

Cal Molins

Els cinc cursos que s’ofereixen durant el mes de novembre i desembre per a persones en actiu o en situació d’atur són: aplicació de bases de dades, de comptabilitat, de comerç exterior, de conducció de carretons i un taller d’anglès.

L’ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, ofereix una diversos cursos de formació per a persones en atur o treballant:

1. A partir del 4 de novembre s’inicia el curs Introducció al sistema SAP, adreçat a persones que vulguin introduir-se com a usuaris i explotar les possibilitats del sistema SAP (Sistemes, Aplicacions i Productes en processament de dades).

2. El dia 5 de novembre es posarà en marxa el curs de La comptabilitat al teu abast per persones que vulguin assolir els conceptes imprescindibles per desenvolupar adequadament les funcions implícites d’un departament de comptabilitat.

3. El 6 de novembre s’iniciarà el curs Comerç exterior pas a pas per a persones sense experiència en el comerç exterior o amb coneixements bàsics de comerç internacional, que vulguin introduir-se en l’àmbit de la gestió administrativa del comerç internacional per desenvolupar tasques en un departament d’exportació/importació.

4. Els dies 26, 27 i 28 de novembre s’oferirà la formació Carnet de conducció de carretons per a persones majors de 18 anys que vulguin obtenir o actualitzar el carnet de carretoner que permet treballar en el sector logístic.

5. El 9 de desembre es realitzarà el taller Com superar un procés de selecció en anglès. Un taller de 12 hores per a persones que es trobin en recerca de feina i necessitin preparar entrevistes o autocandidatures en anglès.

Els cursos són presencials i es desenvoluparan principalment al Centre de Formació Cal Molins. La preinscripció és oberta, podent formalitzar la preinscripció a través del web del Vapor Llonch

Foto portada: Els cursos es faran a Cal Molins (al barri de l’Eixample). Autor: J.d.A.

, ,