Publicitat a iSabadell

Arribi als clients de Sabadell anunciant la seva web o el seu negoci al principal diari digital de Sabadell, amb més de 250.000 pàgines vistes mensuals i més de 60.000 visites (dades a març de 2014 segons Google Analytics).

Sabadell té gairebé 210.000 habitants. El que nosaltres els oferim són visites a la seva web de gent interessada en el seu àmbit d’influència. Disposem dels següents espais publicitaris que surten tant a portada com a totes les planes, a un preu ajustat. Bona part dels espais publicitaris són fixos i alguns són rotatoris. Per a combinacions de diferents espais, altres creativitats i per a més informació contacti amb publicitat@isabadell.cat deixant-nos un correu o telèfon de contacte i el trucarem tan aviat com ens sigui possible.

Tarifes diari iSabadell

iSabadell pot difondre la majoria de formats publicitaris (formats jpg, gif o flash) així com la inserció de codis iframe o html. El pes màxim per banner no hauria de superar els 100kb. Si voleu informació de com anunciar-vos en la web, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el email publicitat@iSabadell o truca’ns al telèfon 686 405 212.

La Guia Comercial: per 120 euros a l’any

Anuncia’t per només 120 euros a l’any a la Guia comercial, el directori comercial d’empreses i serveis de la ciutat.

Audiència mesurada per  Logo OJD interactiva

L’audiència de iSabadell està auditada per OJD. L’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) és una divisió d’Información y Control de Publicaciones que s’encarrega de la realització i verificació de les xifres de difusió de les publicacions venudes a tercers, i les enviades o distribuïdes de forma gratuïta, tant en format paper com a través d’Internet. Les dades auditades per l’OJD Interactiva inclouen el número de visites al web, les pàgines vistes, els visitants únics i la durada de les visites i visitant.

Historial de les certificacions de dades de iSabadell