Pa Natural

Publireportatge: ‘Pa Natural, màxima qualitat al mínim preu’

  • El forn elaborarà 150 quilograms de panellets per aquesta castanyada.

  • Pa Natural compta amb cinc botigues a diferents barris de la ciutat de Sabadell.

Pa Natural elabora els panellets de forma artesanal i es diferencien de la competència perquè la matèria primera que s’empra per preparar-los és de màxima qualitat. L’ametlla que s’utilitza pels panellets és procedent de Lleida i els pinyons són del tipus de Castella, tots ells productes de proximitat. En cap cas s’utilitza cap altre tipus d’ametlla ni de pinyons coreans o d’altres procedències.

Potser els nostres panellets són un pèl més cars que a d’altres llocs, però la matèria primera és molt bona i això es nota en el producte final. La diferència entre un bon panellet o un no tant bo és la matèria primera. Nosaltres oferim la màxima qualitat al mínim preu”, assegura el gerent de Pa Natural, Josep Bosch.

Durant la temporada de panellets, Pa Natural elaborarà 150 quilograms d’aquest producte tradicional, amb varis tipus de panellets d’ametlla, coco, xocolata i fruita, tot i que l’estrella continua essent el clàssic panellet de pinyons, “el de tota la vida”.

Panellets de festucs

Aquest any com a novetat, Pa Natural ha elaborat un nou panellet de festucs. Aquest nou panellet porta un festuc a dintre, la massa que el recobreix també en porta i està banyat amb una cobertura blanca i negra. “És un panellet realment bo”, assegura el cap de producció, José Castillo.

Serveis de ‘càtering per a esdeveniments’

L’empresa Pa Natural, seguint amb la tradició però amb una innovació constant des de 1956, han inclòs a part de la forneria i la pastisseria, un servei de càtering per a esdeveniments amb la producció integral de tots els productes. Pa Natural disposa d’un gran ventall de productes molt elaborats per a esmorzars, dinars, berenars, sopars, menús especials, aperitius, còctels i cofee breaks, de la mà d’un equip altament qualificat que cuidarà del més mínim detall per a satisfer totes les necessitats.

Comments are closed.