Comerç Centre avança ‘La botiga al carrer’ per plantar cara a la liberalització de les rebaixes

Comerç Centre avança a aquest cap de setmana l’edició d’estiu de la campanya La botiga al carrer per plantar cara a la liberalització de les rebaixes. Si fa uns anys l’activitat es feia per fer la traca final de les rebaixes, enguany gairebé s’enganxa a l’inici. 

“Es tracta d’una activitat per animar l’ambient dels comerços durant aquests dies”, assegura el president de Comerç Centre, Josep Maria Porta, qui manté que les rebaixes com a tal han perdut en certa manera la seva raó de ser inicial. El període de rebaixes s’ha liberalitzat de tal manera que uns comerços les van començar fa setmanes, altres un parell de dies abans de l’1 de juliol i uns altres van esperar fins el dia 1 de juliol, que aquest any a més va caure en diumenge d’obertura comercial. El president de Comerç Centre considera que la liberalització és lesiva pel petit comerç i només beneficia els grans distribuïdors, i preferia un període homologat, com fins fa uns anys.




En tot cas, vista la disparitat, el que ja no té sentit és fer una campanya de traca de rebaixes a finals de juliol i per aquest motiu aquest any l’avancen al primer divendres de mes. Aquest dissabte 6 de juliol i dissabte 7 de juliol una trentena d’establiments comercials del centre trauran part dels seus productes al carrer sota el títol ‘Jo trec la botiga al carrer!’. Comerç Centre manté que hi haurà “veritables oportunitats” amb una oferta “diversa” i productes de “qualitat”.

Foto portada: un comerç del centre de rebaixes. Autor: David B. 

Comments are closed.