Junqueras destaca el paper “cabdal” de la indústria en l’economia catalana

Visita institucional a l’empresa metal·lúrgica Sinard, amb seu al barri de Gràcia. El vicepresident del govern català, Oriol Junqueras, ha destacat el paper del Vallès Occidental com a motor de l’economia catalana, sobretot en el sector industrial.

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras; i l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, han visitat les instal·lacions de l’empresa Sinard, que es dedica a la fabricació de peces d’acer i compta amb una cinquantena de treballadors.

Després de signar el llibre de visites i reunir-se amb els responsables de l’empresa, Junqueras ha assegurat que el sector metal·lúrgic “és un sector cabdal de la nostra economia, en particular al Vallès, al conjunt dels vallesos, a Sabadell encara amb més motiu”. La trobada s’emmarca en les visites habituals a les empreses que fa la conselleria d’Economia i Hisenda, capitanejada pel mateix Junqueras.

Un sector líder

El vicepresident de la Generalitat de Catalunya ha destacat que en el PIB català el sector industrial representa un percentatge superior “que a la resta d’Europa”; un aspecte que segons Junqueras és rellevant “a l’hora de generar riquesa i ocupació estable”.

Foto portada: d’esquerra a dreta, Junqueras i Fernàndez. Autor: David B.

Comments are closed.