Foto portada: Sergi Estrada celebra el seu gol contra el Júpiter a la Nova Creu Alta. Autor: CE Sabadell.

El Sabadell B deixa encaminada la salvació

Disnova patrocina aquesta crònica.

El filial arlequinat ha guanyat a la Nova Creu Alta davant el Júpiter gràcies a un gol de Sergi Estrada. El conjunt de Carlos López deixa així encaminada la permanència, tot i que hauran d’assolir-la la setmana que ve a Manlleu en l’última jornada de la Primera Catalana.

El Júpiter ha començat dominant la primera part. Tot i així, els visitants no han generat ocasions molt clares sobre la porteria de Romans. Passat el quart d’hora de partit, Sergi Estrada ha sorprès Uri amb un potent xut que ha marxat lliscant el travesser. Cinc minuts després, al 21, Estrada ha convertit una magnífica jugada combinada en el primer gol del Sabadell.

En el minut 26, Coro ha sigut el que s’ha trobat amb el travesser. El seu intent ha impactat a la fusta i no ha acabat en l’empat. Arribant al descans, Pol Gómez ha protestat un possible penal que Ariño Jiménez no ha assenyalat. Amb el temps complert, Coro ha tornat a gaudir d’una bona oportunitat de gol, però l’esfèric ha sortit llepant el pal.

Permanència a tocar

Cinc minuts ha tardat Pol en generar una nova ocasió pels sabadellencs. El ‘7’ del Sabadell ha enviat la pilota fora per poc. En el 56, Marc Montejo ha desaprofitat una oportunitat claríssima per empatar el matx, però el seu intent ha anat directament als núvols. Dos minuts després, Uri ha salvat el 2-0 en un mà a mà amb Estrada.

El conjunt de Carlos López ha aguantat bé la pressió i ha mantingut el resultat. Això i algunes jugades han provocat algunes tensions entre banquetes que han acabat amb amonestacions per ambdós entrenadors. Arribant al final del partit, el Júpiter ha donat un bon ensurt als arlequinats enviant l’esfèric al travesser. En el rebuig, Romans ha reaccionat bé i ha evitat el gol visitant.

Finalment, el Sabadell ‘B’ ha guanyat el partit davant el Júpiter i té més a prop la permanència a la Primera Catalana. Amb aquesta victòria, els arlequinats sumen 40 punts sortint de la zona de descens, quedant-se a dos d’ella i deixant molt ben encaminada la salvació. La setmana que ve, els llaners hauran de visitar el Manlleu i assegurar-la en l’última jornada de lliga.

CE Sabadell ‘B’: Romans, Eric, Mouha, Castanyer, Casals, Nil, Pol, Ligero, Estrada, Caballé i Marc.
CEJúpiter: Uri, Carmona, Peña, Ahufinger, Pau, Lluis, Aleix, Gueri, Coro, Ferran i Peris.
Gols: 1-0, 21’, Sergi Estrada.
Àrbitre: Xavier Ariño Jiménez (Baix Llobregat).
Estadi: Nova Creu Alta. Uns 200 espectadors.