Foto portada: un moment de la final de la COpa del Rei. Autor: R.Benet.

L’Atlètic Barcelona guanya la Copa del Rei davant el CN Sabadell (10-5)

L’Atlètic Barceloneta es va anotar la seva tretzena Copa del Rei, cinquena consecutiva, al vèncer a la Carles Ibars el CN ​​Sabadell Astralpool per 10-5. La manca d’autoconfiança va impedir el CN ​​Sabadell donar una resposta més contundent.

L’At. Barceloneta es va avançar al marcador aprofitant una superioritat, la segona del partit, per mitjà d’Alberto Muñarriz, que minuts més tard, tindria la seva rèplica per mitjà de Fran Fernández. Amb dos gols al sac, At. Barceloneta va tancar molt bé la defensa, i a més a més, Pinedo va estar fi sota els pals.

En el segon quart es consolida el domini mariner, malgrat que Gorria es fa amb la pilota a l’inici del període. 3-0 de Larumbe i reacció d’Óscar Carrillo, que resta, amb gol solitari davant el poder exhibit pel visitant. Ràpidament Munarriz i Taüll pugen gols a l’electrònic. El partit queda així encarrilat pels barcelonins. El CN Sabadell només va poder aprofitar una superioritat de quatre per transformar. Al descans amb 5-1, davant d’una màquina de fer waterpolo com l’At. Barceloneta, ben rodat a les competicions europees. Un repte difícil de remuntar.

Després del descans, Merin Famera i Fran Fernández puntuen per al vigent campió, tot i un heroic gol de Carrillo en superioritat, segon dels locals. Amb aquestes premisses el partit estava encarrilat, malgrat que Salvador Gómez va intentar convèncer els seus homes. “Heu de creure més en vosaltres”, però avui els jugadors no van confiar en les seves forces. El somni es va esvair no només pel nivell del contrincant, sinó també per falta de convenciment del CN ​​Sabadell, que no va creure possible jugar com el 7 de gener en que varen guanyar l’Atlètic Barceloneta en partit de lliga. Els dos últims quarts del partit van evidenciar que el CN ​​Sabadell va saber marcar en superioritat però va ser poc eficaç en igualtat. Iván Gallego a passada de Fenoy va tancar el compte de gols del Club. L’At Barceloneta va donar minuts al porter suplent, Linares, ja que el partit estava decidit.

El resultat final, 10 a 5, passa a la història.

CN Atlètic Barceloneta 10: López-Pinedo, Famera (1), S. Rasovic (1), Munárriz (3), Larumbe (1), Minguell, Roca, V. Rasovic, Tahull (1), Fernández (2), Mallarach (1), Bustos i Linares.
Astralpool CN Sabadell 5: Motos, S. Cabanas, Carrillo (4), Matoso, Gorría, Soler, López-Escribano, Bustos, Fenoy, Gallego (1), Marsal, V. Cabanas i Mardones.
Parcials: 2-0, 3-1, 3-2, 2-2.
Àrbitres: Colominas i Iñesta.