Carlos Cera i Janeth Becerra guanyen la cursa de Sant Esteve

i

Osteopatia Vallès
Osteopatia Vallès patrocina aquesta secció

Satisfacció entre l’equip organitzador per la bona resposta que, any rere any, omple d’atletes la llera del Riu Ripoll en la que ja s’ha esdevingut com una de les curses clàssiques del calendari de la ciutat: la cursa de Sant Esteve.

Amb una inscripció limitada a 700 participants per motius de seguretat i de respecte a l’entorn, van ser 648 els que finalment van marcar temps a la classificació final, 521 homes i 127 dones.

El dia va ser solejat i amb una temperatura ideal que va animar als participants a gaudir del plaer de la cursa atlètica. Puntualment, a les 11 del matí, el regidor d’Esports, Josep Ayuso, va donar el tret de sortida a la 13ena edició. El recorregut, de 9,2 km, completament pla, va facilitar que des dels primers metres es produís una petita lluita entre els atletes que optaven a pòdium per encapçalar les primeres posicions donat la dificultat d’avançar en un circuit on els camins són estrets.

Premiats, després de la cursa. Foto: JAS

Una vegada més el protagonisme va ser pels atletes locals en categoria masculina, ja que dels 15 primers classificats 13 eren atletes locals de la Joventut Atlètica Sabadell. En dones va estar més equilibrat amb atletes de diferents clubs i localitats.